Mădălin Ionescu, în centrul unei escrocherii/O vietnameză din Olanda, păcălită să plătească 63.000 de euro într-un cont din SUA

Mădălin Ionescu, în centrul unei escrocherii/O vietnameză din Olanda, păcălită să plătească 63.000 de euro într-un cont din SUA

Kimmy Gang, o vietnameză stabilită în Olanda, a devenit țința unei escrocherii în mediul online după ce a primit o cerere de prietenie pe Facebook de la un bărbat care susținea că este prezentatorul Mădălin Ionescu. El i-a spus că are nevoie de bani pentru fiul său Filip de 17 ani, diagnosticat cu o boală neurologică. Impresionată de povestea așa-zisului Mădălin Ionescu, femeia a fost păcălită și i-a virat, în mai multe tranșe, aproape 63.000 de euro.

  • Ca să o convingă să îi trimită banii în conturi din SUA, bărbatul care s-a dat drept Mădălin Ionescu i-a spus că este o persoană publică și nu îi poate primi în conturi din România.
  • Femeia a primit imagini, clipuri video și a discutat pe Skype cu bărbatul care pretinde a fi prezentatorul TV din România, înainte de a-i vira cei 63.000 de euro.
  • Mădălin Ionescu a declarat pentru Gândul.ro că a depus plângere la poliție, însă autoritățile nu au făcut nimic.
  • El spune că infractorii care se folosesc de numele lui și abordează femeile pentru sume mari de bani au rețele și în România.

Pe 23 martie, Kimmy Gang a primit o cerere de prietenie pe Facebook de la ”Ridren Ionescu A Mădălin”, care ulterior i-a spus că fiul său suferă de o boală gravă și are nevoie de bani pentru tratament.

Citiți întreaga poveste pe Gândul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”