Mădălin Ionescu, în centrul unei escrocherii/O vietnameză din Olanda, păcălită să plătească 63.000 de euro într-un cont din SUA

Mădălin Ionescu, în centrul unei escrocherii/O vietnameză din Olanda, păcălită să plătească 63.000 de euro într-un cont din SUA

Kimmy Gang, o vietnameză stabilită în Olanda, a devenit țința unei escrocherii în mediul online după ce a primit o cerere  de prietenie pe Facebook de la un bărbat care susținea că este prezentatorul Mădălin Ionescu. El i-a spus că are nevoie de bani pentru fiul său Filip de 17 ani, diagnosticat cu o boală neurologică. Impresionată de povestea așa-zisului Mădălin Ionescu, femeia a fost păcălită și i-a virat, în mai multe tranșe, aproape 63.000 de euro.

  • Ca să o convingă să îi trimită banii în conturi din SUA, bărbatul care s-a dat drept Mădălin Ionescu i-a spus că este o persoană publică și nu îi poate primi în conturi din România.
  • Femeia a primit  imagini, clipuri video și a discutat pe Skype cu bărbatul care pretinde a fi prezentatorul TV din România, înainte de a-i vira cei 63.000 de euro.
  • Mădălin Ionescu a declarat pentru Gândul.ro că a depus plângere la poliție, însă autoritățile nu au făcut nimic.
  • El spune că infractorii care se folosesc de numele lui și abordează femeile pentru sume mari de bani au rețele și în România.

Pe 23 martie, Kimmy Gang a primit o cerere de prietenie pe Facebook de la ”Ridren Ionescu A Mădălin”, care ulterior i-a spus că fiul său suferă de o boală gravă și are nevoie de bani pentru tratament.

Citiți întreaga poveste pe Gândul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache