Mădălina Ghenea, primele declarații despre despărțirea de Grigor Dimitrov. „Să nu credeți tot ce apare despre noi”

Mădălina Ghenea, primele declarații despre despărțirea de Grigor Dimitrov. „Să nu credeți tot ce apare despre noi”

Mădălina Ghenea, cunoscutul fotomodel român în vârstă de 36 de ani, a ieșit public cu primele declarații referitoare la despărțirea de Grigor Dimitrov, jucătorul de tenis bulgar în vârstă de 32 de ani, ocupant al locului 10 în clasamentul ATP.

Mădălina Ghenea nu mai formează un cuplu cu Grigor Dimitrov FOTO Profimedia

Relația lor, care a captivat atenția presei de mai mult timp, s-a încheiat oficial, confirmând astfel speculațiile apărute în urmă cu câteva luni.

După ce și-au expus relația în lumina reflectoarelor, în mai anul trecut, fiind subiectul multor titluri de presă care lăudau povestea lor de dragoste , în luna octombrie, Mădălina Ghenea a luat o decizie surprinzătoare: a șters toate pozele în care apărea alături de Grigor Dimitrov.

Gestul său a alimentat speculațiile privind o posibilă despărțire , iar acum celebra româncă a confirmat oficial faptul că relația lor s-a încheiat. Mădălina Ghenea, care este și mamă a unei fetițe de 6 ani și femeie de afaceri, a dezvăluit că distanța și programul încărcat au fost factorii principali care au condus la această decizie.

Cuplul s-a afișat în luna mai a anului trecut FOTO Instagram

Cuplul s-a afișat în luna mai a anului trecut FOTO Instagram

Deși povestea lor de dragoste s-a încheiat, este probabil ca Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov să continue să păstreze o relație de prietenie, bazată pe respect reciproc și înțelegere. Într-un mesaj sincer, postat pe Instagram în ziua de Paști, actrița a clarificat finalul relației amoroase cu jucătorul de tenis.

Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani. Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte, a transmis Mădălina Ghenea, în mediul online.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

4 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”