Madrid Open. Tort fastuos pentru Alcaraz, unul micuț pentru Sabalenka. Organizatorii, puși la zid

Madrid Open. Tort fastuos pentru Alcaraz, unul micuț pentru Sabalenka. Organizatorii, puși la zid

Organizatorii turneului de la Madrid s-au gândit să le facă o supriză sărbătoriților zilei de 5 mai: Aryna Sabalenka (25 de ani, 2 WTA) și Carlos Alcaraz (20 de ani, 2 ATP). Însă diferențele dintre cele două festivități i-au scandalizat pe fanii tenisului.

Carlos Alcaraz și Aryna Sabalenka, sărbătoriții zilei de 5 mai. Foto Instagram

Atât Alcaraz, cât și Sabalenka, sunt pe poziția a doua mondială în clasamentul băieților, respectiv fetelor. Ambii sunt în semifinalele competiției din Madrid, astfel că organizatorii le-au pregătit câte un moment festiv. Diferențele au fost enorme, astfel că părerile potrivit cărora bărbații sunt favorizați în fața fetelor au fost iar aduse în actualitate.

Carlos Alcaraz, care a jucat semifinala de la Madrid Open cu Borna Coric (6-4, 6-3), a primit tortul chiar pe teren. Favoritul gazdelor a primit un tort uriaș, pe 3 etaje, care i-a fost livrat de mai multe persoane.

De partea cealaltă, Aryna Sabalenka a fost sărbătorită pe un culoar, unde o mică delegație a întâmpinat-o cu un tort mult mai mic.

sabalenka tort jpg

Diferența este uluitoare. Ocupă aceeași poziție în clasamentul mondial, au același număr de turnee de Grand Slam în palmares, Aryna are momentan mai multe turnee Masters câștigate. Asta e misoginie”, a comentat un utilizator Twitter.

Postarea sa a fost preluată și de Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română: „Asta nu e prea OK”, a scris aceasta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro