Mafia PSD! Noul președinte al Transelectrica, o pesedistă din anturajul interlopului Liviu Alexa! Amănunte uluitoare!

Mafia PSD! Noul președinte al Transelectrica, o pesedistă din anturajul interlopului Liviu Alexa! Amănunte uluitoare!

Mafia PSD! Noul președinte al Transelectrica, o pesedistă din anturajul interlopului Liviu Alexa! Femeia, hotărâtă să aibă succes în viață, a trecut pe la mai multe partide. În 2012, când era pe bară, USL-ul a pus-o directoare la sucursala Transelectrica de la Cluj. Joi, la doar o zi după ce conducerea centrală a PSD l-a numit pe Liviu Alexa la conducerea PSD Cluj, Claudia-Gina Anastase a fost pusă președintă la Transelectrica. În 2016, Alexa a candidat la Primăria Cluj în tandem cu această Anastase, care a deschis lista de consilieri județeni.

CV-ul Claudiei Anastase:

Imbecilul care și-a falsificat diploma de inginer a fost revocat joi din funcția de președinte al Transelectrica. Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat joi atât din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica.

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A. este operatorul național de transport de energie electrică din România. Compania a fost înființată în iulie 2000 prin reorganizarea CONEL, având ca obiect de activitate transportul energiei electrice, operator de sistem și dispecer. Pe 29 august 2006 Ministerul Economiei și Comerțului a listat la Bursa de Valori București 10% din acțiunile companiei.

Transelectrica este deținută în proporție de 58,69% de Ministerul Economiei și Comerțului, 13,5% de Fondul Proprietatea, iar 27,81% din acțiuni sunt tranzacționate la Bursa de Valori București și deținute de alți acționari.

Compania gestionează, operează, întreține, modernizează și dezvoltă o rețea de transport formată din 79 de stații electrice de transformare, cu o capacitate de circa 35.506 MVA, și 9.028 kilometri de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

CNTEE Transelectrica SA este responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței și menținerea siguranței Sistemului Eenergetic Național (SEN). De asemenea, reprezintă principala legătura dintre cererea și oferta de electricitate, echilibrând permanent producția de energie cu cererea de pe piață.

Articol apărut în 2012 în stiridecluj.ro :

O alta blonda de la PSD Cluj, desfiintata de Corpul de Control al Ministerului Agriculturii

Claudia Anastase care candideaza pentru un loc in Consiliul Local Cluj Napoca, ar fi fost platita fictiv de Ministerul Agriculturii.

S-a inteles bine cu Partidul Democrat Liberal, fiind agreata la conducerea Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit 6 Satu Mare, iar acum candideaza din partea USL, pe un loc eligibil, la alegerile locale pentru un post de consilier local.

Claudia Anastase este membru al PSD Cluj si acum candideaza din nou. Blonda de la PSD Cluj face parte din categoria politicienilor din opozitie care s-au inteles bine cu guvernarea PD-L. In aceasta categorie mai intra si presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, care a asigurat parcul RATUC, in calitatea lui de director la firma UNIQA, dar si de consilier local, fiind in grav conflict de interese.

Un raport al Corpului de Control al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale o desfinteaza pe Claudia Anastase. In urma anchetei, Anastase si seful Oficiului de la Satu Mare, Mihai Seucea au fost  eliberati din functii. Acuzatiile aduse celor doi oficiali sunt foarte grave si constau in conflicte de interese sau din faptul ca au incasat bani fara sa aiba o activitate.

In cazul Claudiei Anastase, inspectorii de la Ministerul Agriculturii au descoperit ca aceasta a efectuat plati pentru proiectele intocmite de directorul Oficiului, Mihai Seucea, desi stia ca este vorba despre un grav conflict de interese.

Directorul Seucea, se arata in raport, a intocmit mai multe proiecte europene pentru finanantarea mediului rural, in calitate de consultant, iar mai apoi le-a avizat pentru plata, in calitatea lui director al oficiului. Seucea a fost insa suficient de destept si nu a semnat si documentele care vizau plata efectiva a sumelor de bani ci a lasat-o pe Claudia Anastase sa o faca. Pentru a fi sigur ca nu va intampina probleme, directorul Seucea a delegat-o pe Claudia Anastase in functia de sef al Serviciului Plati din cadrul Oficiului 6 de la Satu Mare.

Cel mai grav este faptul ca timp de un an si doua luni, Claudia Anastase a fost platita din bani publici fara sa aiba nicio activitate. "Privind numarul de cereri de plata instrumentate in perioada iulie 2010-august 2011, s-a constatat ca doamna Claudia Gina Anastase, desi era incadrata in cadrul serviciului respectiv, nu a intrumentat niciun dosar. Analizand situatia pe experti privind evaluarea proiectelor depuse in sesiunea 2010-2011, prezentata de CRPDRP, nu s-a putut constata o activitate specifica, desfasurata de doamna Claudia Gina Anastase nici in cadrul Serviciului Evaluare Contractare, desi prin nota de relatii sustine ca a intrumentat o parte considerabila de dosare intrate in SEC si nesolutionate de luni de zile", se sustine in raportul Corpului de Control al Ministerului Agriculturii.

Articol apărut în 2016 în ziarul lui Alexa,  ziardecluj :

"Nu pot sa mint oamenii din partid ca e in regula cu ceea ce se intampla acolo, nu pot sa stau si sa ma uit la deznadejdea propriilor colegi. Prea i-am obisnuit cu adevarul. Prefer sa nu fac rabat de la adevar in caile pe care le aleg pentru a ma exprima. Nu sunt persoana care sa asiste la sinuciderea propriei organizatii politice. Am incercat, in ultimii ani, sa imi spun punctul de vedere in interior, sa particip la orice formula sanatoasa de evolutie a organzatiei. Cercul, insa, s-a strans, iar eu nu mai am nici empatii, nici asemanari cu acest cerc restrans. Transmit un mesaj de prietenie tuturor colegilor social-democrati si o invitate de a ma urma in noul proiect ales. Am decis sa-mi dau demisia din PSD cu inima stransa, dupa 16 ani in care mi-am facut datoria pentru oameni. si, ii rog sa ma creada, dupa o lunga meditatie. Imi voi da demisia si din Consiliul Local fiindca am fost mereu un om corect. Nu aleg sa-mi scuip adversarul si nici sa denigrez pe cineva din conducere. Pur si simplu, eu am fost si voi ramane mereu altfel. Altfel, in sensul in care consider ca trebuie sa-mi pastrez puterea de a face bine oamenilor. De aceea, ii rog pe toti cei ce cred ca si mine, atat din PSD, cat si din afara lui, sa ma urmeze in noul proiect politic initiat de Liviu Alexa, acolo unde voi fi deschizator de lista pentru Consiliul Judetean Cluj si voi lupta pentru ideile mele, ca sa devin prima femeia presedinte al Consiliului Judetean Cluj. In acest moment, ma simt foarte linistita fiindca Liviu Alexa si echipa lui au o mentalitate moderna in care promoveaza liderii, nu grupurile de interese, nu prieteniile si stiu ca acolo voi fi pusa in valoare. Este foarte important ca lui Liviu nu-i este frica sa promoveze lideri puternici ca si el, chiar si cand acestia au opinii contrare cu ale lui. Pentru mine, asta a contat, chiar de asta am fost intrebata daca sunt foarte sigura ca voi putea colabora cu el. In realitate, noi doi suntem foarte compatibili si stiu de la el ca imi admira atat inteligenta, cat, mai ales, bunul simt cu care mi-am construit cariera politica. Ma simt mai bine alaturi cu oameni care au pornirea de a face caile administratiei transparente, cu oameni care au nebunia frumoasa de a implini visuri, cu oameni care au nevoie de utilitatea mea comunitara, de cunostintele, experienta, mintea mea si forta cu care am demonstrat ca stiu sa lupt pentru dreptate", a declarat Claudia Anastase in exclusivitate pentru Ziar de Cluj.

Liviu Alexa va anunta in aceasta saptamana si formatiunea din partea careia vor candida toti cei din actuala echipa. Referitor la noul membru al proiectului, Alexa a tinut sa precizeze:

"Oamenii din partidele sanatoase isi aleg lideri, nu sefi si rezerve de partid. Remus Lapusan si Aurelia Cristea sunt vinovati ca au distrus sansa social-democratiei la Cluj. Au distrus sperantele unui numar mare de oameni dispusi sa voteze aceste valori si care au fost loviti in credinta lor de acesti oameni slabi ce poarta palarii mult prea mari pentru capacitatile lor morale si intelectuale. Claudia Anastase va fi locul unu pe lista la Consiliul Judetean si vom lupta pentru a o impune, dupa luna iunie, ca o solutie perfecta pentru sefia Consiliului Judetean. Judetul trebuie condus de cineva onest, moral si onest politic, de cineva care sa spele rusinea Clujului dupa experimentele facute cu spagarul Uioreanu si plagiatorul de diplome, Seplecan, iar Claudia Anastase este liderul perfect. Profit de ocazie pentru a transmite si eu un mesaj pentru oamenii buni din PSD, pentru cei care cred in binele oamenilor: ii indemn sa ne sustina in proiectele noastre pe Claudia Anastase si pe mine, pe echipa mea intreaga de la Consiliul Local si Consiliul Judetean. E adevarat, am atacat mereu nemunca lui Remus Lapusan si a Aureliei Cristea si am avut dreptate, dar am avut un respect enorm fata de clujenii care cred in valorile social-democratiei. Nu va risipiti votul pe Octavian Buzoianu, inlocuitorul Aureliei Cristea si noul iepuras pe care PSD il propune. Nu va irositi voturile pe slugile lui Remus Lapusan, alegeti oamenii care gandesc liber si in folosul Clujului. Noi am fost liberi intoteauna si asa vom ramane", a incheiat Liviu Alexa.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 Foarte interesante amănunte...