Mafia PSD! Percheziţii la Primăria Panciu într-un dosar de abuz în serviciu şi delapidare

Mafia PSD! Percheziţii la Primăria Panciu într-un dosar de abuz în serviciu şi delapidare

Procurorii efectuează, miercuri dimineaţa, percheziţii la primăria oraşului Panciu într-un dosar care vizează infracţiuni de abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, uz de fals şi posibile infracţiuni de delapidare, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, citați de Agerpres.

Urmărirea în dosar s-a început in rem, dar faptele ar fi fost comise de mai multe persoane, potrivit sursei citate.

Primăria Panciu este condusă de Iulian Nica (PSD). Presa locală a scris constant despre cheltuielile exorbitante ale edilului social – democrat, precum plata a 34.000 de euro pentru o strategie de comunicare.

În luna iulie 2019, la Primăria Panciu au avut loc percheziţii într-un dosar în care s-a început urmărirea penală in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, dar percheziţiile de miercuri ar viza activităţi infracţionale comise ulterior.

„Este vorba un alt dosar. Se conturează alte lucruri, altele decât cele din dosarul anterior. Din datele pe care le avem, activitatea infracţională a continuat şi după percheziţiile din vară. La acest moment, pe noi ne interesează ce s-a întâmplat după. Există şi un prejudiciu destul de consistent, care urmează să fie stabilit cu exactitate în urma percheziţiilor”, a declarat pentru AGERPRES, prim procurorul Nicu Pîrcălăbescu.

Percheziţiile se desfăşoară atât la primărie, cât şi la sediul Duspi Serv, societate aflată în subordinea administraţiei locale, prin intermediul căreia s-ar fi petrecut unele fapte vizate în dosar.

Contactat telefonic, edilul Iulian Nica a negat că la primărie ar fi în desfăşurare vreo percheziţie.

„Nu este nicio percheziţie. A venit domnul comandant să ridice un document şi nu îl găseşte”, a declarat, pentru AGERPRES, Iulian Nica.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…