Mafia PSD! Procurorii au fost înștiințați despre scoaterea lui Mario Iorgulescu din țară abia după ce acesta a trecut granița!/Au intenționat să-l audieze joia trecută, pentru a-l putea pune sub învinuire, dar medicii s-au opus

Mafia PSD! Procurorii au fost înștiințați despre scoaterea lui Mario Iorgulescu din țară abia după ce acesta a trecut granița!/Au intenționat să-l audieze joia trecută, pentru a-l putea pune sub învinuire, dar medicii s-au opus

Mafia PSD! Procurorii au fost înștiințați despre scoaterea lui Mario Iorgulescu din țară abia după ce acesta a trecut granița!/Au intenționat să-l audieze joia trecută, pentru a-l putea pune sub învinuire, dar medicii s-au opus.
 
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au solicitat luni conducerii Spitalului Elias să precizeze care au fost pașii procedurali făcuți în luarea deciziei ca Mario Iorgulescu să fie transferat în străinătate, au declarat pentru  G4Media.ro surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii au fost informați, telefonic, abia luni dimineață, după scoaterea lui Iorgulescu jr. din țară, despre acest lucru.

Mai mult, anchetatorii au intenționat audierea lui Mario Iorgulescu joia trecută pentru a-l putea pune sub învinuire pentru omor, dar medicii de la Spitalul Elias s-au opus, susținând că starea medicală a pacientului nu permite acest lucru, au mai explicat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Potrivit acestora, după punerea sub învinuire, procurorii ar fi putut lua și măsuri preventive împotriva suspectului, precum interdicția de părăsire a țării.

Mario Iorgulescu, autorul accidentului în care a murit un tânăr de 24 de ani, a fost scos din țară de familie luni dimineață și dus la tratament într-un stat memmbru UE, în ciuda recomandărilor doctorilor de la Spitalul Elias, arată un comunicat al spitalului bucureștean unde a fost internat fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mario Iorgulescu era băut și drogat în momentul în care a produs accidentul. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 a făcut publice datele de la Institutul Național de Medicină Legală: Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a fost depistat pozitiv la cocaină.

Fiul lui Gino Iorgulescu a produs un grav accident în Capitală, petrecut duminică 8 septembrie, în jurul orei 3.00, pe șoseaua Chitilei. Fiul lui Gino Iorgulescu abia își cumpărase o mașină puternică, marca Aston Martin. Acesta a pierdut controlul bolidului de lux pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, Iorgulescu Jr. fiind dus în stare gravă la spital.

A putut fi mutat din tara pentru ca nu i s-a adus la cunostinta ca este anchetat

Singura actiune concreta a autoritatilor pana in momentul de fata a fost ridicarea permisului lui Mario Iorgulescu.

In acest caz s-a deschis si un dosar penal in rem, care a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, iar cercetarile vizeaza infractiunile de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si substantelor psihoactive.

Totusi, impotriva lui Mario Iorgulescu nu a fost luata nicio masura preventiva pentru ca nu i s-a putut aduce la cunostinta procedura demarata impotriva sa. Tocmai acesta este si motivul pentru care el a putut fi mutat in afara tarii, deoarece nu avea nicio interdictie.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia