Mafia PSD! Un pompier, specialist în „futocan”, pardon, „fudocan”, apropiat al sorei Gabrielei Firea, a ajuns în conducerea a două companii ale Primăriei București!

Mafia PSD! Un pompier, specialist în „futocan”, pardon, „fudocan”, apropiat al sorei Gabrielei Firea, a ajuns în conducerea a două companii ale Primăriei București!

Mafia PSD! Un pompier, specialist în „futocan”, pardon, „fudocan”, apropiat al sorei Gabrielei Firea, a ajuns în conducerea a două companii ale Primăriei București!, dezvăluie G4Media.ro.

Sebastian Scarlat, pompier timp de 13 ani, a ajuns de la Detașamentul de Pompieri Moreni direct la conducerea a două dintre firmele înființate de Consiliul General București: director la Compania de Pază și administrator la Compania de străzi. Scarlat, care se declarată specialist în arte marțiale, are studii de drept și agricultură. Surse din Primăria București au declarat pentru G4Media.ro că acesta se află într-o relație apropiată cu sora primarului general, Gabriela Firea, dar atât Scarlat, cât și Primăria Generală au refuzat să răspundă întrebărilor pe această temă.

 CV-ul oficial al lui Sebastian Scarlat arată că acesta a fost numit Director General adjunct al Companiei Municipale de Pază și Securitate București SA în 5 martie 2018, la o zi după ce și-a terminat încadrarea ca Subofițer operativ principal II în cadrul ISU Basarab Dâmbovița – Departamentul de Pompieri Moreni. El apare și acum în aceeași poziție de conducere pe site-ul Companiei Municipale de Pază, firmă deținută de Consiliul General al Municipiului București (99,9% din acțiuni) și SC Service Ciclop SA.

În luna iunie 2019, ANAF a blocat conturile Companiei Municipale de Pază din cauza neplății taxelor, potrivit Newsweek.

Același Sebastian Scarlat apare și în conducerea Companiei Municipale de Străzi, Poduri și Pasaje în funcția de membru al Consiliului de Administrație. Firmă e deținută tot de Consiliul General al Municipiului București cu 99,9% din acțiuni și SC Service Ciclop SA.

Experiența profesională a lui Sebastian Scarlat (45 de ani), așa cum e descrisă în CV-ul său, nu indică legături cu domeniile de activitate ale celor două companii înființate de Primăria București la inițiativa primarului Gabriela Firea. Astfel, el a fost administrator al firme Sebson SRL din Moreni timp de șase ani (firma a fost radiată între timp), după care între 2005 și 2006 a fost pompier servant la SC Sting Prest Prod SRL, alți 12 ani fiind Subofițer la Departamentul de Pompieri Moreni.

CV-ul lui Scarlat arată că acesta a absolvit Facultatea de Drept a Universității Ecologice (cursuri în perioada 2013-2017), Facultatea de Agricultură a Universității de Științe Agricole din Iași (cursuri în perioada 2003 – 2006), precum și un Master în Drept social român și european la Universitatea Ecologică (2010 – 2012).

Sebastian Scarlat are și calificarea de detectiv particular la Școala Agatha Christie București, calificare de Operator introducere date, calificare de servant pompier și de Inspector de protecția muncii.

În plus, Scarlat arată că a urmat cursurile Școlii de Arte Marțiale stilul Sotokan – Fudocan, în urma cărora ”am dobândit aptitudini necesare unui bun instructor și anume: spirit de observație, bun psiholog, viteza de reacție, stăpânire de sine, agilitate și să fiu un bun îndrumător și organizator”.

În ceea ce privește limbile străine cunoscute, Sebastian Scarlat arată în CV că vorbește satisfăcător engleza și turca.

În urmă cu o săptămână, G4Media.ro i-a adresat telefonic și prin mesaje o serie de întrebări lui Sebastian Scarlat, legate de competențele sale și de relația cu sora primarului general, dar acesta a refuzat să răspundă și ne-a direcționat către biroul de presă al Primăriei Generale. Nici biroul de presă al Primăriei Generale nu a răspuns la întrebările G4Media.ro până la ora publicării articolului. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat