Mafia PSD își apără șobolanii!/Firea despre arestarea Sorinei Pintea: Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe

Mafia PSD își apără șobolanii!/Firea despre arestarea Sorinei Pintea: Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, duminică, referitor la acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea, că nu știe „în ce bază s-a făcut această arestare și oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe”.

”Am fost și eu surprinsă când am văzut știrile. Trebuie să așteptăm să se pronunțe instanța. La nivel uman îmi pare rău de oricine se alfă într-o astfel de situație, fie că este coleg cu mine sau nu”, a spus, duminică, Gabriela Firea, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Edilul a adăugat că ancheta va stabili ce se va întâmpla în acest caz, mai departe, ea subliniind că o parte dinte politicieni „au încercat să câștige capital electoral din această situație”.

”Nu neaparat mă sperie această arestare, dar oricine își poate pune o întrebare, nu știm în ce bază s-a făcut această arestare. Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe”, a adăugat primarul general.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului din Baia Mare. Decizia nu este definitivă, dar este executorie. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluire de mare amploare în presa germană despre operațiunea secretă de 11,5 milioane de euro a …