Mafia PSD/Aceasta este diploma falsă de inginer a directorului general al Transelectrica!

Mafia PSD/Aceasta este diploma falsă de inginer a directorului general al Transelectrica!

Mafia PSD/Aceasta este diploma falsă de inginer a directorului general al Transelectrica! Se numește Marius Dănuț Carașol. Și până în 2006 a lucrat, conform CV-ului său, ca simplu electrician. Bineînțeles, omul este din Teleorman...

Curriculum vitae Marius Dănuț Carașol:

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A. este operatorul național de transport de energie electrică din România. Compania a fost înființată în iulie 2000 prin reorganizarea CONEL, având ca obiect de activitate transportul energiei electrice, operator de sistem și dispecer. Pe 29 august 2006 Ministerul Economiei și Comerțului a listat la Bursa de Valori București 10% din acțiunile companiei.

Transelectrica este deținută în proporție de 58,69% de Ministerul Economiei și Comerțului, 13,5% de Fondul Proprietatea, iar 27,81% din acțiuni sunt tranzacționate la Bursa de Valori București și deținute de alți acționari.

Compania gestionează, operează, întreține, modernizează și dezvoltă o rețea de transport formată din 79 de stații electrice de transformare, cu o capacitate de circa 35.506 MVA, și 9.028 kilometri de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

CNTEE Transelectrica SA este responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței și menținerea siguranței Sistemului Eenergetic Național (SEN). De asemenea, reprezintă principala legătura dintre cererea și oferta de electricitate, echilibrând permanent producția de energie cu cererea de pe piață.





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa