Mafia PSD/Tun de milioane de euro pregătit de Clanul Bădălău, la Giurgiu, prin SC „La Maradona Impex” SRL!

Mafia PSD/Tun de milioane de euro pregătit de Clanul Bădălău, la Giurgiu, prin SC „La Maradona Impex” SRL!

Mafia PSD/Tun de milioane de euro pregătit de Clanul Bădălău, la Giurgiu, prin SC „La Maradona Impex” SRL!

Licitație de 5.000.000 de euro la CJ Giurgiu, trucată de finul lui Bădălău pentru „Maradona”, aflat în vizorul DNA și prietenul lui Bădălău jr..

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, cunoscut și sub numele de Scheletu’, finul baronului PSD Niculae Bădălău, pregătește trucarea unei licitații privind atribuirea, pe patru ani, a serviciului de catering destinat asistaților sociali, în valoare de aproape 5.000.000 de euro, în favoarea nașului său și a unui primar PSD din Giurgiu. Licitația urma să aibă loc la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Giurgiu.

Numai că, în urmă cu două zile, DGASPC Giurgiu a anunțat că licitația a fost adjudecată de către o firmă controlată de primarul PSD de la Valea Dragului, Marian Mototolea, care se află sub control judiciar fiind acuzat de procurorii DNA de patru infracțiuni de luare de mită în dosarul permiselor ilegale din Giurgiu.

Pe data de 19 noiembrie 2019, DGASPC Giurgiu, entitate aflată sub controlul lui Marian Mina, a anunțat că, dintre cei patru ofertanți prezenți la licitație, „oferta declarată câștigatoare, respectiv admisibilă, a fost cea prezentată de către SC „La Maradona Impex” SRL, al cărei preț este de 1.429.369,20 de lei” (vezi documentul in facsimil). Însă, prețul de adjudecare al licitației, de 1.429.369,20 de lei, adică vreo 300.000 de euro, este doar pentru trei luni de zile, deși contractual-cadru este pentru patru ani.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”