Mafia și denunțătorii din ASF și COTAR

Mafia și denunțătorii din ASF și COTAR

De o săptămână încoace dă în clocot un imens scandal în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, după recentele dezvăluiri apărute în presă, în care Cristian Muntean, consilier al vicepreședintelui ASF pe zona de asigurări Cristian Roșu, împreună cu vicepreședintele COTAR Florin Pandele, au avut o vizită inopinată la sediul central din Bulgaria al unuia dintre asiguratori pentru a obține avantaje economice.

Printr-un comunicat sec de presă, ASF se delimitează de acțiunile consilierului Cristian Muntean și de prestația acestuia, care aruncă instituțional ASF într-o prăpastie de credibilitate, dar nu ne informează asupra măsurilor concrete luate împotriva propriului angajat, care nu este la prima abatere disciplinară și recidivează aducând un imens prejudiciu reputației și prestigiului reglementatorului pieței de asigurări.

Nici în rândul COTAR nu am văzut o reacție a președintelui Vasile Ștefănescu privind implicarea vicepreședintelui Florin Pandele în acest imens scandal.

În ziarul Național se dezvăluia că ginerele și fiica președintelui COTAR Vasile Ștefănescu sunt angajați ai ASF(vezi link: https://www.national.ro/news/cum-se-cumpara-integritatea-unor-lideri-din-organizatiile-patronale-oferindu-le-functii-banoase-membrilor-familiei-668027.html/).

Mai mult, Național lansează ipoteza că procurorii DNA sunt pe cale să declanșeze „ancheta secolului”, în care sunt vizate nenumărate nume grele de la vârful Autorității de Supraveghere Financiară(vezi link: https://www.national.ro/dezvaluiri/dna-intra-in-asf-banii-de-asigurari-sifonati-in-bulgaria-686626.html/).

Tăcerea invocată a conducătorilor ASF și COTAR se datorează oare colaborării începute de  Cristian Muntean și Florin Pandele cu procurorii anticorupție? Sursele noastre susțin că s-au apucat intens de scris...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!

5 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău