MAFIOT! Dragnea a SCOS angajații SPP din sediul Guvernului! Este un gest de o gravitate fără precedent! Fifor, o marionetă sinistră!

MAFIOT! Dragnea a SCOS angajații SPP din sediul Guvernului! Este un gest de o gravitate fără precedent! Fifor, o marionetă sinistră!

Fraților, începem să trăim într-un stat mafiot! Începând de marți seara, spun surse din interior, de când a fost alungat din Palatul Victoria Mihai Tudose, începând cu ora 19.00, angajaților SPP li s-a dat ordin să părăsească clădirea! Este un gest de o gravitate fără precedent! Iar Fifor, numit de președinte premier interimar, se comportă ca o slugă sinistră executând toate ordinele. Fără crâcnire.

Aceleași surse spun că suspendarea președintelui era iminentă în cazul în care ar fi refuzat nominalizarea făcută de PSD. Și că PSD/ALDE ar fi refuzat să facă altă nominalizare și l-ar fi suspendat în regim de urgență pe președinte. Fostul șofer al lui Dragnea, Adrian Mlădinoiu, ar urma să-i ia locul, la SPP, șefului Secțiunii a 3-a, cea care se ocupă cu protecția și paza aparatului guvernamental, generalul Grigoroaia.

Tot aceleași surse mai spun că miniștrii din viitorul Guvern vor solicita în scris să nu mai primească protecție de la SPP!

Fraților, ăsta nu cumva este un stat paralel?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

3 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …