MAFIOT! Dragnea a SCOS angajații SPP din sediul Guvernului! Este un gest de o gravitate fără precedent! Fifor, o marionetă sinistră!

Fraților, începem să trăim într-un stat mafiot! Începând de marți seara, spun surse din interior, de când a fost alungat din Palatul Victoria Mihai Tudose, începând cu ora 19.00, angajaților SPP li s-a dat ordin să părăsească clădirea! Este un gest de o gravitate fără precedent! Iar Fifor, numit de președinte premier interimar, se comportă ca o slugă sinistră executând toate ordinele. Fără crâcnire.

Aceleași surse spun că suspendarea președintelui era iminentă în cazul în care ar fi refuzat nominalizarea făcută de PSD. Și că PSD/ALDE ar fi refuzat să facă altă nominalizare și l-ar fi suspendat în regim de urgență pe președinte. Fostul șofer al lui Dragnea, Adrian Mlădinoiu, ar urma să-i ia locul, la SPP, șefului Secțiunii a 3-a, cea care se ocupă cu protecția și paza aparatului guvernamental, generalul Grigoroaia.

Tot aceleași surse mai spun că miniștrii din viitorul Guvern vor solicita în scris să nu mai primească protecție de la SPP!

Fraților, ăsta nu cumva este un stat paralel?


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu