MAFIOȚI! Vlad Cosma s-a întors către R.Alexe, care și-a recunoscut acuzațiile, și l-a amenințat: „Te sparg”!

MAFIOȚI! Vlad Cosma s-a întors către R.Alexe, care și-a recunoscut acuzațiile, și l-a amenințat: „Te sparg”!

Fraților, ăștia sunt mafioți! Vlad Cosma s-a întors către R.Alexe, care și-a recunoscut acuzațiile și l-a amenințat: „Te sparg”!

„Din sala de judecata, proces Cosma. 
In timp ce procurorul DNA sustine pledoaria finala, Vlad Cosma se intoarce la Razvan Alexe, cel care a recunoscut acuzatiile in proces, si ii spune: "Te sparg!"„,  tocmai a relatat pe Facebook, din sala de judecată, jurnalista Ionela Arcanu de la Realitatea.

“Procesul s-a incheiat dupa dezbateri care au durat astazi 7 ore, 7 minute si 7 secunde. Pronuntarea definitiva o sa fie pe 5 martie”, vicepresedintele Inaltei Curti, Iulian Dragomir. Mircea Cosma a plans in ultimul cuvant, acompaniat de fiica sa, Andreea Cosma. Mircea Cosma a anuntat ca maine o sa se duca la o televiziune si o sa faca mai multe dezvaluiri.
La finalul procesului, Vlad Cosma a negat ca l-a amenintat in sala de judecata pe unul dintre inculpati, Razvan Alexe, desi mai multi jurnalisti au fost martori la scena. In ultimul cuvant, Razvan Alexe s-a intors in declaratii si a spus ca nu a dat niciodata bani familiei Cosma.

Trebuie să vedeți asta! Este ceva incredibil...

În sala de judecată, alături de Vlad și Mircea Cosma, sunt două deputate PSD din Prahova: Andreea Cosma și Laura Moagher.
Cea de-a doua deputată s-a remarcat săptămâna trecută după ce s-a chinuit să organizeze un mic protest în fața sediului DNA Ploiești. Mitingul a picat după ce sms-ul ei trimis unor primari a ajuns în presă.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cinci motive pentru care litoralul românesc trebuie evitat cu orice preţ

2 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia

3 Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

4 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

5 Așa o fi?