Magazinele Penny Market și XXL Mega Discount au retras produsele de ciocolată 'Crazy Collection'

Magazinele Penny Market și XXL Mega Discount au retras produsele de ciocolată 'Crazy Collection'

Societatea SC REWE România SRL, proprietarul magazinelor Penny Market și XXL Mega Discount, informează că a fost notificată în data de 28 martie 2016, de către un consumator, care a identificat un corp străin în produsul 'Crazy Collection' și în consecință a retras în aceeași zi produsul respectiv din toate magazinele, într-o cantitate de aproximativ 3.250 de bucăți, informează un comunicat al societății remis luni AGERPRES.

De asemenea, SC REWE România precizează că a notificat Autoritatea Națională Sanitara Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVA) și totodată a declanșat o rechemare voluntară a produsului 'Crazy Collection' ciocolată cu lapte cu biscuiți cu cacao 300 grame, termen de expirare 12.02.2017, comercializat în magazinele Penny Market și XXL Mega Discount.

Consumatorii care au cumpărat produsul din lotul menționat au fost rugați să nu îl consume și să îl returneze în oricare magazin Penny Market sau XXL Mega Discount, pentru a primi contravaloarea acestuia. Retailerul a anunțat că nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal la returnarea produsului.

Consumatorii care doresc mai multe informații pe acest subiect o pot face la telefon: 0800 110 111, apel gratuit din toate rețelele de telefonie din România.

Anterior, autoritățile din România au transmis o notificare în Sistemul de alertă rapidă pentru alimente și furaje al Comisiei Europene (RASFF) cu privire la existența unor bucăți de plastic în bomboanele de ciocolată marca 'Crazy Collection' provenite din Polonia. Notificarea a fost înregistrată în data de 1 aprilie 2016.

AGERPRES/(AS-autor: Constantin Balaban, editor: Mariana Nica, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

4 Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului