Magazinele Penny Market și XXL Mega Discount au retras produsele de ciocolată 'Crazy Collection'

Societatea SC REWE România SRL, proprietarul magazinelor Penny Market și XXL Mega Discount, informează că a fost notificată în data de 28 martie 2016, de către un consumator, care a identificat un corp străin în produsul 'Crazy Collection' și în consecință a retras în aceeași zi produsul respectiv din toate magazinele, într-o cantitate de aproximativ 3.250 de bucăți, informează un comunicat al societății remis luni AGERPRES.

De asemenea, SC REWE România precizează că a notificat Autoritatea Națională Sanitara Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVA) și totodată a declanșat o rechemare voluntară a produsului 'Crazy Collection' ciocolată cu lapte cu biscuiți cu cacao 300 grame, termen de expirare 12.02.2017, comercializat în magazinele Penny Market și XXL Mega Discount.

Consumatorii care au cumpărat produsul din lotul menționat au fost rugați să nu îl consume și să îl returneze în oricare magazin Penny Market sau XXL Mega Discount, pentru a primi contravaloarea acestuia. Retailerul a anunțat că nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal la returnarea produsului.

Consumatorii care doresc mai multe informații pe acest subiect o pot face la telefon: 0800 110 111, apel gratuit din toate rețelele de telefonie din România.

Anterior, autoritățile din România au transmis o notificare în Sistemul de alertă rapidă pentru alimente și furaje al Comisiei Europene (RASFF) cu privire la existența unor bucăți de plastic în bomboanele de ciocolată marca 'Crazy Collection' provenite din Polonia. Notificarea a fost înregistrată în data de 1 aprilie 2016.

AGERPRES/(AS-autor: Constantin Balaban, editor: Mariana Nica, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj