MAGIE spectaculoasă la Timişoara: Un iluzionist a LEVITAT deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer - VIDEO

MAGIE spectaculoasă la Timişoara: Un iluzionist a LEVITAT deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer - VIDEO

Iluzionistul Lorenzo-Cristian a pus în practică, sâmbătă, la Timişoara, un număr de magie în premieră naţională, levitând deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer, timp de aproximativ 20 de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Număr de magie spectaculos la Timişoara: Un iluzionist a levitat deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer - VIDEO

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Spectacolul de magie a avut loc pe una dintre cele mai circulate artere din Timişoara, B-dul Take Ionescu, porţiunea cuprinsă între Piaţa Badea Cârţan şi Punctele Cardinale. Pe durata actului artistic, circulaţia rutieră a fost blocată de poliţişti.

Sute de timişoreni au venit să-l susţină pe Lorenzo-Cristian şi să asiste la numărul de magie unic în România. Practic, iluzionistul a fost suspendat în aer, timp de aproximativ 20 de minute, în poziţie orizontală deasupra unui tir cu o greutate de 13 tone, patru metri înălţime şi peste 17 metri lungime.

De asemenea, Lorenzo-Cristian nu doar că a levitat deasupra autoutilitarei de mare tonaj, ci a şi tras-o după el, în acelaşi timp. Astfel, TIR-ul se deplasa pe stradă, deşi nu avea şofer sau uşi.

“Mişcă tirul cu puterea minţii”, “Cineva a avut o telecomandă şi a controlat tirul”, “Sigur e o şmecherie, o iluzie optică”, “Super! Extraordinar”, au fost doar câteva dintre reacţiile celor care au urmărit numărul de magie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”