MAGIE spectaculoasă la Timişoara: Un iluzionist a LEVITAT deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer - VIDEO

MAGIE spectaculoasă la Timişoara: Un iluzionist a LEVITAT deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer - VIDEO

Iluzionistul Lorenzo-Cristian a pus în practică, sâmbătă, la Timişoara, un număr de magie în premieră naţională, levitând deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer, timp de aproximativ 20 de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Număr de magie spectaculos la Timişoara: Un iluzionist a levitat deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer - VIDEO

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Spectacolul de magie a avut loc pe una dintre cele mai circulate artere din Timişoara, B-dul Take Ionescu, porţiunea cuprinsă între Piaţa Badea Cârţan şi Punctele Cardinale. Pe durata actului artistic, circulaţia rutieră a fost blocată de poliţişti.

Sute de timişoreni au venit să-l susţină pe Lorenzo-Cristian şi să asiste la numărul de magie unic în România. Practic, iluzionistul a fost suspendat în aer, timp de aproximativ 20 de minute, în poziţie orizontală deasupra unui tir cu o greutate de 13 tone, patru metri înălţime şi peste 17 metri lungime.

De asemenea, Lorenzo-Cristian nu doar că a levitat deasupra autoutilitarei de mare tonaj, ci a şi tras-o după el, în acelaşi timp. Astfel, TIR-ul se deplasa pe stradă, deşi nu avea şofer sau uşi.

“Mişcă tirul cu puterea minţii”, “Cineva a avut o telecomandă şi a controlat tirul”, “Sigur e o şmecherie, o iluzie optică”, “Super! Extraordinar”, au fost doar câteva dintre reacţiile celor care au urmărit numărul de magie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...