Magnatul Robert Murdoch s-a căsătorit cu fostul fotomodel Jerry Hall

Magnatul Robert Murdoch s-a căsătorit cu fostul fotomodel Jerry Hall

Magnatul americano-australian Rupert Murdoch, de 84 de ani, și fostul fotomodel Jerry Hall, de 59 de ani, cunoscută mai ales grație relației îndelungate cu muzicianul Mick Jagger, s-au căsătorit vineri în luxosul palat Spencer House din Londra, într-un cadru restrâns, transmit agențiile internaționale de presă. La numai câteva luni de la începutul relației lor sentimentale, ei și-au anunțat logodna în 12 ianuarie, la rubrica ''nașteri, botezuri, decese'' din ''Times'', publicație care face parte din imperiul mass-media deținut de Murdoch, proprietarul companiilor ''News Corp'' și ''21st Century Fox''. Cele două personalități mondene s-au cunoscut vara trecută în Australia, prin intermediul unei rude a omului de afaceri.

Născut în Australia, Rupert Murdoch are o avere estimată de Forbes la 11 miliarde de dolari și a mai fost căsătorit de trei ori, cu Patricia Booker, Anna Torv și Wendi Deng. De ultima soție, care era de origine chineză și cu care a avut doi copii, a divorțat în 2013. Conform unor articole din presă, despărțirea s-ar fi produs din cauza unei a treia persoane, fostul premier britanic Tony Blair.

Jerry Hall provine dintr-o familie din statul american Texas, a avut o carieră de topmodel și actriță, iar relația ei cu solistul formației Rolling Stones a început în 1977. Ei și-au unit destinele, în 1990, într-o ceremonie hindusă în Insula Bali, dar autoritățile britanice nu au recunoscut acel act drept căsătorie oficială.

Împreună, proaspătul cuplu are zece copii din relațiile anterioare, dintre care patru poartă numele de Jagger.

Căsătoria religioasă va avea loc sâmbătă în Catedrala Saint Bride, din Fleet Street, așa-numita ''casă spirituală a jurnalismului britanic'', întrucât acolo se oficiază numeroase nunți, botezuri și slujbe de înmormântare pentru persoane din domeniul presei.

Foarte discreți, mirii nu au precizat nici locul în care va avea loc nunta, nici numele invitaților, singurul detaliu fiind cel legat de rolul pe care îl vor juca fiicele lor.

Potrivit ziarului australian ''Sydney Morning Herald'', mirii le-au rugat pe Georgia May Jagger (24 ani) și Elizabeth Jagger (32 de ani), precum și pe cele patru fiice ale lui Murdoch — Prudence (57 de ani), Elisabeth (47 de ani), Grace (14 ani) și Chloe (12 ani) — să facă parte din alaiul miresei la intrarea în biserică.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze