Mai mulţi jurnalişti au reclamat la Poliţie că au fost bătuţi de fiul lui Gheorghe Dincă (surse)

Mai mulţi jurnalişti au reclamat la Poliţie că au fost bătuţi de fiul lui Gheorghe Dincă (surse)

Mai mulţi jurnalişti au reclamat la Poliţie, marţi, că au fost bătuţi de fiul lui Gheorghe Dincă, au declarat, pentru AGERPRES, surse din Poliţie.

"Astăzi, la ora 15,01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de către un bărbat pe care doreau să-l intervieveze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii", informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Cercetările se vor desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Potrivit unor informaţii apărute în presă, fiul lui Gheorghe Dincă a fost aşteptat, marţi, la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, de către mai mulţi jurnalişti. La vederea lor, fiul lui Dincă ar fi intrat în conflict cu ziariştii, după care ar fi lovit un cameraman, în timp ce altul a filmat scena. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante