Maimuțele au provocat haos într-o clădire guvernamentală din New Delhi

Maimuțele au provocat haos într-o clădire guvernamentală din New Delhi

Câteva maimuțe au provocat haos după ce au pătruns într-o clădire guvernamentală din New Delhi, India, oficialii locali fiind nevoiți să-și părăsească birourile pentru a se pune la adăpost, relatează miercuri agenția de presă UPI.

Oficiali din cadrul municipalității din New Delhi au declarat că au văzut cel puțin două maimuțe luni în blocul A a Centrului civic de 28 de etaje.

Unii dintre aceștia au spus că maimuțele au provocat haos în clădire, dar nimeni nu a fost mușcat sau rănit în alt mod până când personalul de securitate a reușit să-i alunge pe intruși.

"Am ieșit când am auzit zgomote ciudate în fața biroului meu după-amiază. M-am speriat când am văzut o maimuță stând lângă birou. A speriat o persoană care a făcut o fotografie. În haosul creat, o maimuță a încercat să intre în biroul meu. Am trântit ușa din interior. A fost un moment cu adevărat înfricoșător", a declarat Mukesh Kumar Goel pentru Times of India.

El a dat vina pe personalul de securitate pentru invazia maimuțelor.

"Există personal de securitate la fiecare colț al Centrului civic și, cu toate acestea, două maimuțe au reușit să intre în blocul A, ceea ce arată neglijență din partea lor", a declarat Goel pentru agenția DNA.

Un oficial a precizat că incursiunile maimuțelor sunt rare în clădire, dar animalele par să fi pătruns în interior pentru a se adăposti de ploaie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

2 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

3 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

4 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN