Maluma va deveni tată pentru prima oară. Mărturisirile artistului și cum se va numi copilul VIDEO

Maluma va deveni tată pentru prima oară. Mărturisirile artistului și cum se va numi copilul VIDEO

Cântărețul columbian Maluma, în vârstă de 30 de ani, va deveni tată pentru prima oară. El a vorbit deschis despre faptul că așteaptă să-și țină în brațe copilul în timpul pre-show-ului E! Live from the Red Carpet, relatează Independent.

Întrebat de gazda Laverne Cox dacă este pregătit de venirea pe lume a fiicei sale, pe care cuplul a decis să o numească Paris, Maluma a răspuns: „Nu, nu, nu: Nu sunt pregătit. Sunt cam emoționat, ca să fiu sincer".

Maluma - al cărui nume real este Juan Luis Londono Arias - a mărturisit că este nerăbdător să devină tată, deși „nu există un manual pentru a avea copii".

Maluma va deveni tată. Foto: Getty Images (Arhivă)

În pofida temerilor sale legate de rolul de tată, cântărețul a precizat că „am de gând să învăț și să văd ce se întâmplă". „Singurul lucru pe care îl știu este că voi iubi acel copil din toată inima mea", a mărturisit artistul.

În timp ce participa la gala de decernare a premiilor Grammy din Los Angeles, el a recunoscut că i-a fost „cam greu” să-și lase iubita în Columbia, însă ea „știa că trebuie să vin aici să îmi desfășor activitatea, iar asta este ceea ce îmi place și mie".

Maluma, al cărui album „Don Juan” a fost nominalizat pentru cel mai bun album pop latin, are o relație cu Susana Gomez din luna august a anului 2020. Cei doi au anunțat că așteaptă o fetiță în luna octombrie a anului 2023, în videoclipul cântărețului pentru piesa „Procura”.

În ciuda nominalizării sale, premiul pentru cel mai bun album pop latin i-a revenit lui Gaby Moreno p entru X Mí (Vol 1).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”