Mamă și fiică românce împușcate mortal în Italia/Soțul italian, principalul suspect

Mamă și fiică românce împușcate mortal în Italia/Soțul italian, principalul suspect

Un italian de 69 de ani a fost arestat luni de carabinieri, fiind principalul suspect în uciderea prin împușcare a două femei românce, mamă și fiică în vârstă de 47, respectiv 22 de ani, relatează Modena Today .

Cadavrele au fost găsite într-o casă din Castelfranco, de lângă Cavazzona di Castelfranco Emilia, provincia Modena.

Soțul femeii în vârstă de 47 de ani, un antreprenor italian acum pensionat, este investigat ca principal suspect în ceea ce pare a fi o dublă crimă. Bărbatul, Salvatore Montefusco, în vârstă de 69 de ani, a fost reținut și ținut la cazarmă pentru a fi audiat. El s-a predat, telefonând la poliție după ce plecase imediat după crimă.

Victimele sunt Gabriela Trandafir și fiica ei, Renata Alexandra, care locuiau de ceva timp în zona Modena.

Tânăra de 22 de ani s-a născut dintr-o relație anterioară a mamei, în timp ce femeia de 47 de ani și soțul ei mai aveau un copil, acum adolescent.

Potrivit unui locuitor, cuplul avusese și în trecut mai multe scandaluri, în urma cărora intervenise de mai multe ori poliția. Cei doi au decis să divorțeze, iar luni urma să aibă loc o audiere în instanță.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…