Mama Soranei Cîrstea, mesaj către CTP și alți critici: „Ura voastră a depășit normalul... spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată”

Mama Soranei Cîrstea, mesaj către CTP și alți critici: „Ura voastră a depășit normalul... spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată”

Cristian Tudor Popescu consideră că Sorana Cîrstea, care a postat un mesaj care i-a indignat pe fanii ei, a greșit și mai mult încercând să explice ceea ce a dorit să transmită. După câteva zile, mama sportivei i-a dat replica jurnalistului.

Liliana Cîrstea, mama Soranei FOTO: FB/Liliana Cîrstea

Sorana a scris pe Instastory mesajul „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, mesaj care a atras foarte multe critici.

Ulterior, jucătoarea de tenis a revenit și a spus că „a fost un mesaj pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât e de frumoasă lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una pozitivă”.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că Sorana a greșit cu aceste justificări. „Ce au a face aceste propoziții anti LGBTQ+ tipice dreptei conservatoare cu frumusețea spectatorilor și cu clasa din tribunele de la All England Club? De unde știe Sorana Cîrstea că nu sunt printre ei destui reprezentanți LGBTQ+ – aceștia sunt cumva urâți și declasați, ca semne distinctive?”, spune, printre altele, CTP.

Mama Soranei, atac la CTP

Liliana Cîrstea declară că a fost „cutremurată” la citirea atacurilor față de fiica ei. Ea se întreabă dacă ”acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani”.

Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Mă întreb dacă acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani.

Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care nu știu unde este școlită și care a făcut carieră ‘bifând’. Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!”, scrie Liliana Cîrstea, conform Fanatik.

De ce sunteți deranjați, că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi place frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară! Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați! Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! Atât!

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA! Noi toți te iubim și te susținem! Pentru noi nu ești o ‘coțofană’, ești un simbol, o inspirație, o mândrie!”, mai scrie mama Soranei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat