„Mâna dreaptă” a lui Evgheni Prigojin se afla și el la bordul avionului care s-a prăbușit în Rusia, susține canalul de Telegram VChK-OGPU

„Mâna dreaptă” a lui Evgheni Prigojin se afla și el la bordul avionului care s-a prăbușit în Rusia, susține canalul de Telegram VChK-OGPU

Canalul Telegram VChK-OGPU susține că la bordul avionului care s-a prăbușit în regiunea Tver se afla Dmitri Utkin, „mâna dreaptă” a lui Evgheni Prigojin, și comandant al mercenarilor Wagner, conform Ziare.com .

Indicativul lui Utkin „Wagner” a servit drept nume pentru miliția privată Wagner.

„Wagner este decapitat”, scriu administratorii canalului .

Canalul Telegram Gray Zone, apropiat de Grupul Wagner, susține că avionul lui Prigojin a fost doborât apărarea aeriană. Nu există nicio confirmare oficială a acestei informații.

Jurnalistul rus Andrei Zaharov scrie că astăzi Prigojin ar fi venit în Rusia din Africa iar întrega conducere a PMC Wagner ar fi fost alături de el.

„Va fi un miracol dacă se află într-un alt avion”, spun sursele lui Zaharov.

O sursă din Readovka nu confirmă moartea lui Evgheni Prigojin într-un accident de avion în regiunea Tver.

Interlocutorul a calificat rapoartele despre moartea șefului PMC Wagner „premature”.

Evgheni Prigojin ar putea fi într-un alt avion. Nu de puține ori, în scopul păstrării secretului, oligarhul încurca în mod regulat pe toată lumea. După cum subliniază sursa Meduza, Prigojin s-ar fi putut înregistra într-un avion și să se fi îmbarcat în altul.

De altfel, un canal de Twitter afirmă că un al doilea avion, care aparținea de asemenea lui Progojin, ar fi avut un zbor sinuos deasupra capitalei Moscova în drumul spre aeroport. "Potrivit serviciului Flightradar, avionul trece în zig-zag deasupra Moscovei și se comportă nefiresc".


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB