Managerul Circului Globus, demis de primarul Gabriela Firea

Managerul Circului Globus, demis de primarul Gabriela Firea

Managerul Circului Globus, Victor Coman, a fost demis, a anunțat, vineri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"În ceea ce privește incidentul de ieri și faptul că au murit acele animale într-un incendiu, nu putem sută la sută să imputăm unei persoane, pentru că a izbucnit un incendiu, se poate întâmpla oriunde, dar orice manager de instituție trebuie să înțeleagă faptul că, dincolo de activitatea de creație, are în subordine și responsabilitate și activitatea de organizare și manageriere a instituției pe care o reprezintă. Prin urmare, domnul manager de la Circul Globus a fost demis, astăzi, din cauza faptului că, ieri, am avut o situație foarte grea în legătură cu câteva animale care, chiar dacă nu mai erau în spectacolele circului — se numeau animale pensionate deja din activitatea de circ — trebuiau să beneficieze de grija conducerii Circului de stat și să aibă adăposturi corespunzătoare, atât ele, cât și îngrijitorii", a spus Firea, într-o declarație acordată presei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...