Managerul Institutului 'Marius Nasta': Există un pompier angajat, dar de mai bine de 6 luni este în concedii

Managerul Institutului 'Marius Nasta': Există un pompier angajat, dar de mai bine de 6 luni este în concedii

Managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a declarat luni că instituţia are un pompier angajat, însă, "de mai bine de şase luni este în concedii" medicale întrerupte de concedii de odihnă.

"Există angajat un pompier la "Marius Nasta", dar de mai bine de şase luni este în concedii... (...) Concedii medicale întrerupte cu concedii de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituţie publică în care personalul nu vrea să lucreze şi în care tu, manager, şi echipa de management vrea să facă şi are de făcut treabă cu persoane care nu vor şi nu se implică în activitatea unui spital, iar aceste persoane sunt foarte greu de sancţionat. Cu siguranţă este nevoie de o reevaluare a legislaţiei în acest sens, pentru că dacă vrei să faci treabă şi vrei să te implici trebuie să fii prezent", a afirmat reprezentantul unităţii medicale.

În ceea ce priveşte verificarea instalaţiilor în unitatea medicală, managerul a spus că există o procedură în acest sens.

"Echipa tehnică verifică instalaţiile, dar să nu uităm, în acest moment, vorbim despre unitatea mobilă. Echipa tehnică verifică instalaţiile. Avem o procedură extrem de atentă şi chiar sunt atentă ca lucrurile acestea să fie respectate. Este însă o echipă tehnică formată din trei (persoane - n.r.)... Biroul Tehnic are trei angajaţi, iar în institut sunt doi electricieni, unul angajat acum în stare de urgenţă", a explicat Beatrice Mahler. AGERPRES/ (A - autor: Roberto Stan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

5 Idilă-surpriză în sportul românesc