Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă 'Bagdasar Arseni', REȚINUT de DNA!

Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', a fost reținut pentru 24 de ore Direcţia Naţională Anticorupţie. El a fost încătușat după ce a fost audiat în dosarul în care procurorii fac percheziţii la patru spitale din Capitală privind suspiciuni de corupţie în legătură cu achiziţii publice, informează DNA.

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la patru spitale din Capitală, într-un dosar în care prejudiciul, până în prezent, este de 2,6 milioane de euro. 

Potrivit surselor citate, au loc percheziţii la Institutul Clinic Fundeni, Institutul Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'', Spitalul Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Dr. Alexandru Obregia''.

Sursele citate au precizat că au loc percheziţii la Institutul Clinic Fundeni, în biroul managerului - dr. Carmen Orban şi în cel al Emiliei Grigore; la Institutul Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'', în biroul managerului - conf. dr. Dan Nicolae Straja şi biroul şefului de Serviciu Anatomie - Patologică - dr. Mădălina Gabriela Radu; la Spitalul Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', în biroul managerului Bogdan Păltineanu, iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Dr. Alexandru Obregia'', în biroul Elenei Postolache - şef laborator şi în birourile utilizate de Serviciul Achiziţii. 

DNA a anunţat joi dimineaţă că procurorii efectuează percheziţii în 13 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care patru reprezintă sediile unor instituţii publice, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2008 - 2016.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Asimilate Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2008 - 2016. În cursul zilei de 9 iunie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 13 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care patru reprezintă sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale", preciza DNA.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce-a rămas după plecarea lui Dragnea: trei borduri! „Decorul” de la inaugurarea drumului expres …

2 SCANDAL și DERUTĂ în PSD! Dragnea și Pieleanu au dat în teritoriu date FALSE despre prezența la vot! Lider PSD…

3 MOMENT de colecție! Chirieac, slugoiul PSD, înghesuit de Rareș Bogdan în propriul bârlog! „Dvs. îl iubiți pe d…

4 LAȘITATE fără precedent în PSD! După atacul dement al lui Badea, nicio femeie de la vârful partidului nu i-a l…

5 Citiți cine-a fost mă-sa lui Mazăre și ce legătură are asta cu Gâdea de la Antena 3! Ți-ai dracu' de comuniști…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia