Mănâncă zilnic, de 25 de ani, același lucru. Cum se menține în formă Victoria Beckham

Mănâncă zilnic, de 25 de ani, același lucru. Cum se menține în formă Victoria Beckham

La cei 49 de ani ai săi, Victoria Beckham este într-o formă fizică de zile mari. Nimeni nu i-ar da vârsta reală, iar silueta sa este cu atât mai impresionantă cu cât celebra creatoare de modă și fostul mijlocaș de la Real Madrid au împreună patru copii. Frumusețea cere însă sacrificii.

Victoria Beckham, într-o formă fizică de invidiat FOTO Facebook

Deținătoarea brand-ului de renume „Victoria's Secret este foarte strictă cu ea însăși, în privința dietei pe care o urmează și a antrenamentelor de la care nu se abate. Sportul și mâncarea sănătoasă par să fie cheia succesului în combaterea îmbătrânirii.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Victoria Beckham a făcut o excepție și a mâncat o felie de tort. O astfel de abatere nu este însă admisă într-o zi obișnuită. Cel care a dat-o de gol și i-a dezvăluit secretele în fața întregii lumi a fost chiar soțul său, David Beckham, cu care formează un fericit cuplu de peste 25 de ani.

Dieta de 25 de ani a Victoriei Beckham și singurele excepții

Fotbalistul englez a mărturisit că partenera sa de viață mănâncă același lucru în fiecare zi, de când a cunoscut-o. Meniul său este format mai mereu din pește la grătar, cu garnitură de legume fierte.

M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani: pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper. A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci, a declarat David Beckham la podcastul „River Cafe Table 4”.

La rândul ei, Victoria Beckham a recunoscut că este, foarte probabil, „un coșmar” pentru restaurante.

Pentru multe restaurante sunt cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile”, a povestit creatoarea de modă.

Sportul, la ordinea zilei în familia Beckham

Recent, în mai multe story-uri postate pe pagina sa de Instagram, Victoria Beckham și-a dezvăluit și rutina de antrenament. Ea a publicat câteva fotografii din sala de forță, unde a avut și un invitat surpriză: pe soțul ei, soțul David Beckham.

Victoria Beckham la antrenament FOTO Instagram

Victoria Beckham la antrenament FOTO Instagram

Fosta membră Spice Girls și-a dezvăluit trupul subțire și tonifiat într-un echipament de antrenament negru, cu vedere la abdomen, părul strâns și o pereche de adidași alb și roz.

Urmez sesiunea mea de antrenament pe care o modific de la o zi la alta pentru a mă concentra pe diferite zone ale corpului. Astăzi, fac exerciții de forță pentru partea superioară a corpului, în combinație de exerciții bazate pe rezistență”, este textul uneia dintre fotografii.

Victoria Beckham la antrenament, alături de soțul ei FOTO Instagram

Victoria Beckham la antrenament, alături de soțul ei FOTO Instagram

După antrenament, fosta cântăreață a distribuit o imagine cu shake-ul ei proteic, însoțit de niște migdale și o banană. Ea a ținut să menționeze că băutura este una sănătoasă și nu conține pesticide sau hormoni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…