Manchester City - Real Madrid 4-0. "Cetățenii" vor juca finala Ligii Campionilor după ce au eliminat campioana en titre

Manchester City - Real Madrid 4-0. "Cetățenii" vor juca finala Ligii Campionilor după ce au eliminat campioana en titre

Campioana en titre din Liga Campionilor a fost umilită în returul din Anglia. Manchester City a făcut un joc perfect în fața propriilor suporteri și s-a calificat în marea finală care va avea loc la Istanbul.

FOTO EPA EFE

În returul de pe Itihad, "cetățenii" au dominat clar jocul în primele 45 de minute. Haaland a fost aproape de a deschide scorul în primele 5 minute de joc. Courtois a fost într-o formă de zile mari în poarta oaspeților și a apărat formidabil mai multe ocazii importante ale gazdelor de a deschide scorul.

Bernardo Silva nu a mai ratat ținta în minutul 23 și a deblocat scorul pe tabelă. În minutul 33 Real Madrid a avut primele mari ocazii de a restabili egalitatea. După ce Benzema a ratat o fază importantă, a urmat șutul trimis în transversală de Kroos. Înainte de pauză, Bernardo Silva a majorat diferența pe tabela de scor și cetățenii au intrat cu un avantaj semnificativ la vestiare.

La revenirea de la cabine, oaspeții au început să fie mai periculoși în atac, însă Ederson a respins miraculos de sub transversală șutul lui Alaba. City a continuat jocul perfect și în minutul 75 Militao a respins în propria poartă după o nouă ocazie ratată incredibil de Haaland. În prelungiri, Julian Alvarez a stabilit scorul final, 4-0, la finalul unei faze marca Guardiola.

Manchester City obține calificarea fără emoții în marea finală unde va juca împotriva italienilor de la Inter Milano. Aceștia au trecut în dublă manșă de AC Milan, scor 3-0 și revin după 13 ani într-o finală de Liga Campionilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”