Manchester United, reacție după interviul în care Ronaldo a spus că se simte trădat

Manchester United, reacție după interviul în care Ronaldo a spus că se simte trădat

Starul portughez Cristiano Ronaldo a declarat că s-a simţit "trădat" de Manchester Untied, adăugând că antrenorul Erik ten Hag şi alţi înalţi responsabili ai clubului încearcă să-l forţeze să plece.

Cristiano Ronaldo a spus că se simte trădat la Manchester United

Cristian Ronaldo, atacantul portughez al echiper Manchester United, a declarat într-un interviu televizat că se simte trădat de clubul unde evoluează, după ce nu a fost inclus în lotul pentru meciul din Premier League, pe care United l-a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Fulham.

"Nu am niciun respect pentru el pentru că nu arată niciun respect pentru mine”, a declarat Ronaldo duminică, într-un interviu acordat lui Piers Morgan, celebrul prezentator de televiziune britanic. "Nu doar antrenorul, ci şi câţiva tipi din jurul clubului. Mă simt trădat", a adăugat el.

Luni, clubul Manchester United a reacționat printr-un comunicat ofical în care anunță că a luat act de declarațiile jucătorului portughez.

„Manchester United ia act cu privire la mediatizarea interviului acordat de Cristiano Ronaldo. Clubul va lua în considerare să ofere un răspuns după ce toate faptele vor fi stabilite. Ne concentrăm pe pregătirea pentru a doua jumătate a sezonului și pe dezvoltarea relației dintre jucători, manager, staff și fani", a transmis United prin intermediul site-ului oficial.

Cristiano Ronaldo a mai spus în timpul interviului că Manchester United încearcă să se despartă de el.

"Da, m-am simţi trădat şi am avut impresia că unele persoane nu m-au dorit aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut".

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în august 2021. În sezonul trecut, Manchester United a eşuat pe locul al şaselea în campionatul englez, ratând calificarea în Liga Campionilor. În prezent, Manchester United ocupă locul al cincilea în Premier League, la unsprezece puncte în spatele liderului Arsenal Londra.

În perioada când clubul a fost antrenat de Alex Ferguson, Ronaldo a câștigat cu Manchester United trei titluri în Premier League şi o Ligă a Campionilor și a obţinut primul dintre cele cinci Baloane de Aur din palmaresul său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina