Manda: Adrian Sârbu spune că a fost martor când Coldea a spus că are soluție pentru Voiculescu

Manda: Adrian Sârbu spune că a fost martor când Coldea a spus că are soluție pentru Voiculescu

Președintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri, după audierea omului de afaceri Adrian Sârbu, că acesta a vorbit despre "implicarea persoanelor din conducerea SRI în ceea ce înseamnă Grupul Intact, despre faptul că a fost martor când Coldea a spus că are soluție înainte să se pronunțe instanța".

 "A dat și un exemplu. Spune că a fost martor când domnul Coldea a spus că are soluție pentru domnul Voiculescu înainte să se pronunțe instanța, făcând referire la ce s-a întâmplat la instanță. L-am întrebat dacă are probe, dacă au fost și alți martori, care au fost împrejurările. Domnia sa a spus că nu dorește să detalieze acum în fața comisiei, dar dacă va fi dat în judecată pentru această afirmație, fiind mărturia domniei sale în cadrul comisiei ca deja o probă, dacă va fi dat în judecată, va veni cu probe acolo", a precizat Manda.

Manda a adăugat că Sârbu a afirmat că "s-a încercat implicarea serviciului (n.r. — SRI), la momentele respective, în coordonarea editorială a instituțiilor prin persoane apropiate de serviciu".

"Spunând fie să fie ofițeri acoperiți, făcând referire la un articol apărut în mass-media în care domnul Maior ar fi confirmat că există ofițeri acoperiți în mass-media și spunea că va veni data viitoare cu probe, în sensul că ne va arăta punctajele care veneau către diferite persoane și cum erau descrise în spațiul public, pe baza punctajului, elemente acestea, inclusiv persoane care spuneau că prin redacții au surse apropiate, primesc rechizitorii, primesc documente și erau cumva mai bine informați decât alții", a menționat Manda.

Potrivit lui Manda, Adrian Sârbu s-a referit și "la ceea ce a însemnat, în opinia domniei sale, o încercare de preluare a Mediafax".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…