Manifestaţii anti-Putin în Rusia: Peste 300 de oameni arestaţi, poliţia face uz de gaze lacrimogene

Manifestaţii anti-Putin în Rusia: Peste 300 de oameni arestaţi, poliţia face uz de gaze lacrimogene

Peste 300 de oameni au fost arestaţi în întreaga Rusie sâmbătă, în timpul manifestaţiilor organizate de opozantul Aleksei Navalnîi, cu două zile înaintea învestirii lui Vladimir Putin pentru al patrulea mandat de preşedinte, a anunţat organizaţia specializată OVD-Info, informează AFP.

La Moscova, poliţia a făcut uz de gaze lacrimogene şi a recurs la forţă pentru a încerca să-i disperseze pe manifestanţi, iar între opozanţi şi militanţi pro-Kremlin s-au înregistrat ciocniri, potrivit unor jurnalişti ai AFP aflaţi la faţa locului.

Totodată, potrivit Reuters, liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost reţinut sâmbătă de poliţie după ce şi-a făcut apariţia la o manifestaţie în centrul Moscovei pentru a protesta împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...