MANIPULARE ordinară a Propagandei PSD cu tema: Iohannis are dosar la DNA! Numai Rusia mai face așa ceva!

MANIPULARE ordinară a Propagandei PSD cu tema: Iohannis are dosar la DNA! Numai Rusia mai face așa ceva!

Manipulare ordinară a Propagandei PSD cu tema: Iohannis are dosar la DNA! Numai Rusia mai face așa ceva! După cum puteți observa din capturile de mai jos, se acționează după o coordonare incredibilă.

Antena 3 și Lumea Justiției au dat marți știrea falsă a zilei, scrie G4Media.ro : președintele Klaus Iohannis și soția Carmen Iohannis au dosar penal deschis la DNA. Au prezentat și o comunicare oficială, prin care luju.ro era anunțată că ”prin ordonanța nr. 250/P/2018 din data de 25.05.2018 a Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție s-a dispus declinarea competenței de soluționare cu privire la denunțul formulat împotriva lui Radu Gabriel Bucșă, Carmen Georgeta Iohannis și Klaus Werner Iohannis în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia.” Pornind de la această pretinsă știre bombă, Antena 3 și Luju se întreabă dacă nu cumva DNA i-a deschis dosar președintelui Iohannis pentru a nu o revoca pe Kovesi din funcție.

Faptele. Cel care a făcut sesizarea la DNA este jurnalistul Răzvan Savaliuc. Potrivit experților în drept penal consultați de G4Media.ro , orice sesizare trebuie obligatoriu  înregistrată în registrul penal pentru a putea fi dispusă o soluție. Asta nu înseamnă totuși că s-a deschis un dosar penal, ci doar că denunțul a fost înregistrat în așa-numitul registru R4, conform ordinului 11/2014 al procurorului general. Declinarea sesizării la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia n-are legătură cu locul de unde provine actualul procuror general, Augustin Lazăr, cum sugerează luju.ro, ci cu locul săvârșirii presupuselor fapte reclamate de Savaliuc. Pe scurt, Antena 3 și Luju au creat un fake news pe care îl vând sub forma de teoria conspirației DNA împotriva președintelui Klaus Iohannis. Conspirație la originea căreia stau chiar luju.ro și Antena3.








Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA