MApN a lansat două licitații pentru achiziționarea unor sisteme „de război electric în comunicații”

MApN a lansat două licitații pentru achiziționarea unor sisteme „de război electric în comunicații”

Ministerul Apărării Naționale (MApN), prin compania Romtehnica, a lansat două licitații pentru achiziționarea unor sisteme „de război electronic în comunicații”. Valoarea estimată a contractelor este de aproximativ 1 miliard de lei.

Sistem de comunicații / Foto Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii

Prima licitație face referire la „Sistem de război electronic în comunicații H/V/UHF-LINX” și valoarea estimată este de 517.586.000 lei (fără TVA), cantitatea maximă estimată fiind de 2 completuri.

Se precizează că, contractul va fi acordat după criteriul cel mai bun raport calitate-preț, unde prețul are o pondere de 40%, iar nivelul tehnic evaluat pe baza caracteristicilor de performanță din oferta tehnică are o pondere de 60%, scrie Hotnews.

Durata contractului este de 72 de luni, iar locurile de executare vor fi Buzău și Cincu. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 septembrie 2022.

A doua licitație se referă la „Sistem de război electronic în comunicații V/UHF-ARGUS”. Cantitatea maximă a acordului cadru este de 3 completuri, iar valoarea este de 444.681.000 lei (fără TVA).

Și la această licitație contractul va fi acordat după criteriul raportului calitate-preț, poderea de 40% fiind la preț și de 60% la oferta tehnică.

De asemenea, și aici durata contractului este de 72 de luni. Locul de executare va fi Buzău, iar timpul limită de depunere a ofertelor este pe 27 septembrie 2022.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...