MApN: Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, eliberat din funcţie

MApN: Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, eliberat din funcţie

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a decis eliberarea din funcţia de secretar de stat al Departamentului pentru Armamente a lui Andrei Ignat, propunere care a primit avizul premierului Viorica Dăncilă, informează sâmbătă MApN, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, ministrul Apărării a dispus demararea "unui amplu proces de evaluare a activităţii diferitelor structuri ale MApN, ce vizează eficientizarea activităţii instituţiei".

"Rezultatele preliminare au subliniat necesitatea relansării şi reenergizării activităţii manageriale a departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul Apărării Naţionale a decis ca oportună eliberarea din funcţie a domnului Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului", se arată în comunicatul de presă.

MApN precizează că "decizia politică de asigurare a nivelului de două procente din PIB pentru bugetul Apărării trebuie să fie transpusă, în opinia ministrului, într-o manieră dinamică la nivelul structurii ce gestionează programele majore de înzestrare ale Armatei României". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…