MApN: Medicii militari fac triaj epidemiologic la punctele de trecere a frontierei

MApN: Medicii militari fac triaj epidemiologic la punctele de trecere a frontierei

Medici militari ajută la triajul epidemiologic de la punctele de trecere a frontierei de la graniţa de sud, vest şi nord-vest, a anunţat, miercuri, Ministerul Apărării Naţionale.

Conform unui comunicat de presă transmis AGERPRES, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a aprobat, marţi, solicitarea în acest sens venită din partea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Astfel, echipe formate din medici militari şi personal sanitar au efectuat, începând din noaptea de marţi spre miercuri, triajul epidemiologic împreună cu echipele de specialişti de la direcţiile de sănătate publică locale la punctele de trecere a frontierei (rutiere) de la Borş, Calafat, Moraviţa, Porţile de Fier 1 şi Porţile de Fier 2. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...