Maramureş: O tânără de 17 ani, dispărută de la domiciliu, este căutată de poliţişti şi familie

Maramureş: O tânără de 17 ani, dispărută de la domiciliu, este căutată de poliţişti şi familie

O tânără de 17 ani, din localitatea Crăciuneşti, a fost dată dispărută de la domiciliu, fiind căutată de aproape 24 de ore de poliţişti şi de familie, a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

"A fost sesizată plecarea voluntară de la domiciliu a unei tinere de 17 ani din localitatea Crăciuneşti. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a plecat din familie şi pentru găsirea sa", a spus Florina Meteş.

De asemenea, familia a lansat un apel pe Facebook privind dispariţia fetei, precizând că tânăra are telefonul închis. La data dispariţiei, ea era îmbrăcată în colanţi de culoare neagră, tricou negru şi purta în picioare adidaşi de culoare roz.

În context, reprezentantul IPJ Maramureş a menţionat că orice persoană care poate da detalii este rugată să sune la cea mai apropiată secţie de poliţie sau la numărul unic 112. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu