Maramureş: Trupul ucraineanului decedat în Munţii Maramureşului, recuperat de salvamontişti şi poliţişti de frontieră

Maramureş: Trupul ucraineanului decedat în Munţii Maramureşului, recuperat de salvamontişti şi poliţişti de frontieră

Trupul bărbatului ucrainean decedat pe vârful Pop Ivan din Munţii Maramureşului în urmă cu câteva zile a fost recuperat de o echipă a Serviciului Public Judeţean - Salvamont Maramureş şi poliţişti de frontieră, a informat, marţi seara, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă.

"Misiunea a fost una dificilă, datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile, a zonei greu accesibile şi a zăpezii existente pe munte. În zona de intervenţie au fost prezenţi poliţişti de frontieră şi poliţişti, care au cooperat cu pompieri din dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Gheorghe Pop de Băseşti' al judeţului Maramureş. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, urmând ca joi, 14 aprilie a.c., la solicitarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, medicii legişti să efectueze necropsia pentru a stabili cauzele decesului", a spus Dan Bucă.

Potrivit acestuia, cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş. După finalizarea misiunii, echipele de intervenţie care au acţionat în sistem integrat s-au retras din teren în siguranţă.

La misiunea de intervenţie pentru extragerea cadavrului din râpă au participat salvamontişti, sprijiniţi de un elicopter SMURD din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...