Marcel Ciolacu, prima reacție după tragedia de la Crevedia: „ A fost activat sistemul european de protecţie civilă.” Patru răniți vor fi transferați în Italia și Belgia

Marcel Ciolacu, prima reacție după tragedia de la Crevedia: „ A fost activat sistemul european de protecţie civilă.” Patru răniți vor fi transferați în Italia și Belgia

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a susținut o declarație în urma tragediei de la Crevedia. Acesta a precizat că sistemul European de protecția civilă a fost activat și, în cursul nopții, 4 răniți vor fi transferați în Italia și Belgia. Șeful Guvernului a fost prezent la Celula de criză instituită la Ministerul Afacerilor Interne și se va deplasa la spitalul Floreasca, unde se află mai mulți răniți în stare gravă, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos / George Călin

”Au fost concentrați cei cu probleme mai deosebite. A fost activat sistemul european de protecție civilă. Mai mult ca sigur credem că în noaptea aceasta un număr de 4 pacienți vor fi transferați în Italia și în Belgia. Vă ținem la curent, totul va fi transparent. S-a luat vorbit și cu ministerul Mediului, s-a luat legătura cu toți aparținătorii, s-au făcut și telefoane speciale să sune cei din zonă, dacă simt sau au anumite probleme medicale. Haideți să vedem în funcție de cum se iese din operații, în primul rând trebuie să fie stabilizați”, a declarat premierul.

"A fost activat sistemul european de protecţie civilă, mai mult ca sigur în noaptea aceasta un număr de patru pacienţi vor fi transferaţi in Italia şi în Belgia", a declarat Ciolacu la sediul Ministerul Afacerilor Interne.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat