Marcel Ciolacu: Starea de leşin a fost cauzată de stres şi oboseală, dar şi de acuzele preşedintelui Iohannis

Marcel Ciolacu: Starea de leşin a fost cauzată de stres şi oboseală, dar şi de acuzele preşedintelui Iohannis

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că starea de leşin pe care a avut-o în conferinţa de presă de zilele trecute a fost cauzată de oboseală, stres, dar şi de lupta politică din ultimele zile şi supărarea cauzată inclusiv de declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

"Au fost şi anumiţi factori externi, cum sunt stresul şi oboseală, supărare, un pic de lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune. (...) Nu a fost un accident vascular, nu a fost ceva pe bază să am diabet. Dimpotrivă. Este un singur medicament care trebuie să mi-l administrez zilnic, deci nu... O singură pastilă, fără probleme. (...) Şi o predispoziţie din partea mea, tensiunea să-mi scadă când stau în picioare. (...) Eu nu mi-am văzut familia din ziua... cu o zi înainte de a vota Guvernul Orban. (...) A fost o perioadă complicată. Cred că de asta s-au şi strâns foarte multe, a fost şi o luptă politică un pic crescută în ultimele săptămâni şi cu nişte acuze foarte grave. (...) Da, inclusiv acuzele preşedintelui", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

El a adăugat că respectivele afirmaţii i-au afectat şi familia.

"Normal că m-au afectat şi pe mine, dar mi-au afectat foarte mult familia. Şi eu consider, în continuare - nişte acuze nedrepte şi chiar o depăşire a liniei roşii în ceea ce priveşte anumite declaraţii politice. Au ieşit din această matcă de declaraţii politice", a subliniat preşedintele interimar al PSD.

Marcel Ciolacu a mai spus că este "funcţional 100%" şi că de joi o să meargă la serviciu.

Pe 29 aprilie, preşedintele Klaus Iohannis a criticat proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc, susţinând că PSD a ajutat UDMR să treacă acest act normativ în Camera Deputaţilor.

"Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României. (...) Marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor", a spus şeful statului într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...