Marcel Ciolacu: Susţin scrisoarea semnată de colegii mei; Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare

Marcel Ciolacu: Susţin scrisoarea semnată de colegii mei; Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, chestor al Camerei Deputaţilor, a anunţat că susţine scrisoarea semnată de trei lideri ai partidului prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de lider al formaţiunii şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi a spus că Dragnea "a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare".

"Susţin scrisoarea semnată de colegii mei, pentru că am convingerea că PSD poate să facă în continuare lucruri bune pentru România. Pentru a realiza asta, trebuie să înţelegem că solidaritatea de partid nu înseamnă să fim pasivi unor decizii greşite care continuă de prea mult timp. Aceste decizii greşite se suprapun cu dorinţa de şi mai multă putere a lui Liviu Dragnea. Un preşedinte PSD care a făcut lucruri bune, dar care, astăzi, din păcate, nu mai este omul pe care l-am cunoscut în urmă cu ceva ani. Din păcate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare. Nu putem accepta ca libertatea de exprimare în PSD să fie suprimată, colegi de-ai noştri să fie daţi afară, iar deciziile să se ia în mod arbitrar de către un singur om. Nu putem tolera să vedem cum fractura din societate se adânceşte pe zi ce trece şi că ura care ne desparte a ajuns mai puternică decât lucrurile care trebuie să ne unească şi să ne ducă înainte ca naţiune. Nu putem asista la izolarea României pe plan extern şi la asocierea ei cu state sancţionate şi puse la colţ pentru nerespectarea valorilor şi principiilor europene", a scris Ciolacu pe Facebook.Potrivit acestuia, "problemele personale ale lui Liviu Dragnea fac ca modificările la legile justiţiei să nu poată fi realizate".

"În locul unei consultări, avem de-a face cu nişte decizii impuse unilateral. Iar societatea răspunde pe bună dreptate la acest comportament. Susţin modificările legilor justiţiei, dar făcute de o manieră corectă, prin consultarea tuturor părţilor implicate. Toate aceste lucruri se identifică din păcate cu Liviu Dragnea şi cu modul său total greşit în care a înţeles să exercite puterea şi încrederea pe care PSD i le-a dat. Pentru toate acestea, cred că a venit timpul ca Liviu Dragnea să înţeleagă faptul că pentru binele României şi al PSD ar trebui să facă un pas în spate. E cea mai bună şi rapidă soluţie pentru a înceta cu scandalurile din ţară şi a ne întoarce la problemele de zi cu zi ale guvernării, alături de partenerii noştri de la ALDE. Avem nevoie de stabilitate, responsabilitate şi coerenţă în actul de guvernare pentru că aceasta este dorinţa oamenilor care ne-au votat. Pentru a redeveni acel PSD apropiat de oameni şi de problemele lor!", a mai spus Marcel Ciolacu.

El a menţionat că dintotdeauna PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat problemele lor şi a încercat să le rezolve. "Faptul că niciodată nu am abdicat de la acest principiu a făcut să câştigăm alegeri şi să guvernăm corect", a adăugat Ciolacu.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Semnatari sunt vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Făbricuța de tutișoare a României / Azi, Dana Budeanu, de care a ajuns să râdă și Mândruță!

2 Faza anului în București: Milionar cu Ferrari de 450k luând curent de la un Uber

3 Doi foști tablagii, sinecuriști PSD, eliminați de la vârful Romarm

4 Sunt acri strugurii / Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

5 Fabrica de javre a României / Azi Valentin Stan, antivaccinist