Marcel Ciolacu: Unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele

Marcel Ciolacu: Unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri seară că unul dintre consilierii personali ai premierului Ludovic Orban are afaceri în domeniul jocurilor de noroc, activităţi care se vor relua începând cu data de 15 iunie, în timp ce măsurile restrictive sunt în continuare menţinute pentru spitale şi biserici.

"Astăzi au anunţat că se redeschid jocurile de noroc, păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este informaţie categorică, nu sigură. (...) Nu deschizi spitale, le ţii închise pentru bolile cronice, ţii spitale închise suport COVID cu zero pacienţi, dar deschizi păcănelele. Nu deschizi biserici. Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru şi-ar lua consilier şi un medic, să îi explice totuşi fenomenul şi câţi oameni au murit pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente şi la spitalizare. Dacă şi-ar mai lua şi un consilier preot, unde să îşi mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide spitalele şi bisericile", a afirmat Ciolacu la Antena 3.

Marcel Ciolacu nu a dorit să menţioneze numele consilierului personal al lui Ludovic Orban la care face referire, cu toate că i s-a cerut insistent acest lucru de către moderatorul emisiunii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”