Marcel Vela: Şeful Secţiei ATI de la Spitalul 'Gerota', Alida Moise, numită director general

Marcel Vela: Şeful Secţiei ATI de la Spitalul 'Gerota', Alida Moise, numită director general

Şeful Secţiei ATI de la Spitalul de Urgenţă ''Profesor Dr. Dimitrie Gerota'', Alida Moise, a fost împuternicită, vineri, să îndeplinească funcţia de director general al acestei unităţi sanitare, potrivit unei postări pe Facebook a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.


"Tot de astăzi, directorul general al Spitalului de Urgenţă 'Profesor Dr. Dimitrie Gerota' Bucureşti, Dinu Dragomir, a fost împuternicit director al Direcţiei Medicale din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta va avea ca director adjunct pe medicul-şef al Secţiei Gastroenterologie din Spitalul 'Gerota' respectiv, Claudia-Iulia Mahu, care a fost împuternicită să îndeplinească această funcţie", a precizat Vela.

Alida Moise a fost infectată, în luna martie, cu SARS CoV-2, după ce ar fi luat virusul de la managerul spitalului "Gerota", care intrase în contact cu fostul ofiţer al MAI, care a ascuns faptul că se întorsese de curând din străinătate.

"Alida Moise, cea care a învins moartea printr-o luptă crâncenă cu acest virus şi care va continua să salveze vieţi, a fost împuternicită să îndeplinească funcţia de director general al acestei unităţi", mai scrie Vela pe pagina de Facebook . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...