Marcel Vela: Trebuie să mai rezistăm puţin pentru ca apoi să avem o perspectivă optimistă

Marcel Vela: Trebuie să mai rezistăm puţin pentru ca apoi să avem o perspectivă optimistă

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face un apel la cetăţeni să aibă "un comportament corect" în aceste zile şi să nu iasă în număr mare pe stradă.

"Viaţa ne-a oferit imprevizibilul şi ne-a adus în mijlocul unei pandemii globale. (...) Haideţi să avem un comportament corect. Trebuie să mai rezistăm puţin pentru ca apoi să avem o perspectivă optimistă" a spus ministrul Vela, vineri, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.



El a precizat că au fost suplimentate efectivele Ministerului de Interne aflate în teren, pentru a preveni unele riscuri.

"Aş dori să salut colegii mei din MAI care sărbătoresc 1 Mai prin muncă. Încă de la prima oră sunt la datorie şi verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni unele riscuri, pentru că vreau să fim cu toţi bine, vreau să ştiu că vom fi sănătoşi", a mai spus Vela. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”