Mare dreptate are omul ăsta! O mare frustrare își face loc, azi, printre români...

Mare dreptate are omul ăsta! O mare frustrare își face loc, azi, printre români...

Reportaje-Live : O CLASA POLITICA CATASTROFALA. O TARA ESUATA

Mai oameni buni, treaba nu e buna deloc. Jur ca as vrea sa scriu si despre altceva dar nu am cum.

- a trecut un an de cand e PNL la putere si aproape nimic nu s-a schimbat. Nimic din ce au promis nu au facut. Sectia speciala e tot acolo, dosarul 10 august a fost clasat, pensiile speciale sunt tot acolo, DNA nu exista, infractorii se plimba liberi la plaja, la stat se angajeaza in continuare pe pile si peste toate astea se fura masiv. Se fura ca si pe vremea PSD.

- "fara penali in functii publice" este in continuare o himera. Vointa romanilor nu conteaza pentru grupul infractional organizat care a controleaza institutiile statului.

- Justitia este la pamant. DNA parca nu exista in continuare. Ghita se plimba prin Mikonos si Valcov fumeaza narghilea in Bulgaria la doar o zi de la condamnarea la 6 ani inchisoare.

- am sperat ca o alianta USR+/PNL va zdrobi grupul infractional organizat PSD/ALDE/PRO Romania. Din pacate dupa acest an ne dam seama ca schimbam hotii cu hotii. PNL inghite fara nici o dilema morala zeci de primari PSD si parlamentari. Exceptand cateva figuri, la nivel de masa PNL este acelasi PSD cu aceleasi personaje, vesnicii politicieni care calaresc Romania de 30 de ani.

- la butoanele justitiei e un personaj la fel de odios ca si Tudorel Toader. Este vorba de Predoiu despre care se spune ca este fiul nelegitim a lui Tariceanu. Individul acesta a ingropat 10 august si mai mult decat atat a clasat simbolic sperantele noastre ca va fi vreodata bine in tara asta. Nu am vazut nici o reactie. NIMIC din partea vreunui politician. Orban, Iohannis, Vela ala care sustinea ca se rezolva in regim de urgenta...bai fratilor NIMENI nu a zis nimic. Nici macar Rares Bogdan sau Citu.

- mai puneti peste toate acestea haosul medical din ultimele luni si gestionarea catastrofala a pandemiei. Toate institutiile statului au esuat lamentabil si deja suntem oaia neagra a lumii alaturi de Brazilia. Guvernul, parlamentul, SRI, CCR s-au dovedit niste institutii inutile sau chiar rau intentionate.

-sa va mai scriu despre legea padurilor, despre fostul comisar al interlopilor scapat de dosarul penal, despre faptul ca sindicalistii din silvicultura vor sa protesteze legat de limita de 35% la exploatare pentru o singura firma? Practic protesteaza pentru Schweighofer.
Nu vad bine viitorul. Nu vad ce se va schimba la alegeri. Nu vad cum ar putea fi doborat sistemul asta clientelar si corupt cu ramificatii in toate partidele.
Romania are nevoie de un reset. Este nevoie sa ne trezim odata cu totii si sa scapam de acesti hoti. De ani de zile nimic bun nu se intampla. Clasa politica este o catastrofa si noi dormim pe noi.

Mortii ma-sii de treaba. Parca suntem blestemati. Ne indreptam cu toata viteza catre o tara esuata.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…