Marea Britanie are o relație "incredibil de puternică" cu SUA pe care o va consolida cu administrața Trump (oficial britanic)

Marea Britanie are o relație "incredibil de puternică" cu SUA pe care o va consolida cu administrața Trump (oficial britanic)

Marea Britanie are o relație "incredibil de puternică și trainică" cu Statele Unite ale Americii și o va consolida când Donald Trump va prelua funcția de președinte, a declarat marți un purtător de cuvânt al premierului britanic Theresa May, relatează AFP.

Donald Trump a declarat pe Twitter că 'multe persoane' ar dori să-l vadă pe Nigel Farage în funcția de ambasador al Marii Britanii la Washington, încălcând astfel protocolul diplomatic obișnuit cu o afirmație respinsă rapid de oficialii britanici.

'Avem un ambasador excelent în Statele Unite ale Americii care își va continua misiunea', a declarat pentru jurnaliști oficialul britanic, subliniind că diplomatul și-a preluat funcția în acest an și în mod normal mandatul său se întinde pe o perioadă de cel puțin patru ani.

'Noi ne numim ambasadorii', a mai spus purtătorul de cuvânt al premierului Theresa May.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…