Marea Britanie: Prinţesa Eugenie va lansa un podcast

Marea Britanie: Prinţesa Eugenie va lansa un podcast

Prinţesa Eugenie calcă pe urmele vărului ei prinţul Harry, anunţând că va lansa un podcast pentru organizaţia sa caritabilă destinată combaterii traficului de persoane, informează luni site-ul publicaţiei britanice Daily Mail.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 33 de ani, co-fondatoare, alături de prietena sa apropiată Julia de Boinville, a fundaţiei The Anti-Slavery Collective, a distribuit o fotografie în care cele două prietene pot fi văzute înregistrând împreună un episod al podcastului din reşedinţa sa, Frogmore Cottage.

"Prinţesa Eugenie & Jules dezvăluie că înregistrează un podcast pentru The Anti-slavery Collective @TASC_org, o organizaţie caritabilă pe care a co-fondat-o pentru a pune capăt traficului de persoane. Înregistrările au început în 2021 în reşedinţa prinţesei Eugenie şi vor fi lansate în cursul acestui an", se indică pe contul de Twitter al Gert's Royals, un blog despre monarhiile europene.

Între timp, Eugenie a fost văzută vizitând casa tatălui ei, prinţul Andrew, în mijlocul unei perioade dificile pentru familia regală, după ce recent regina i-a retras acestuia toate titlurile regale.

Eugenie nu este singura membră a familiei regale care se lansează în universul podcasturilor. Harry şi Meghan au încheiat un contract profitabil cu Spotify în 2020, pentru suma de 18 milioane de lire sterline, însă până în prezent cei doi au produs doar 35 de minute de conţinut.AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...