Marea Britanie: Prinţul Charles afirmă că mai are de aşteptat până va primi vaccinul anti-COVID-19

Marea Britanie: Prinţul Charles afirmă că mai are de aşteptat până va primi vaccinul anti-COVID-19

Prinţul Charles al Marii Britanii a declarat joi că se aşteaptă să dureze o vreme până va primi vaccinul anti-COVID-19, deşi are 72 de ani şi este moştenitorul tronului britanic, relatează dpa.

"Cred că sunt la baza listei şi va trebui să aştept", a afirmat el, în timpul unei întâlniri cu cadre medicale din prima linie de la un spital din Gloucester, în sud-vestul Angliei.

Charles, împreună cu soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall, au vorbit cu angajaţi ai Serviciului Naţional de Sănătate care administrau şi primeau vaccinul anti-COVID-19.

"Cred că va trebui să aştept vaccinul AstraZeneca înainte să vină rândul meu. Sunt oarecum în josul listei", a afirmat Charles, care purta o mască şi mănuşi pentru vizită, potrivit agenţiei Press Association.

Charles a fost infectat cu noul coronavirus la începutul acestui an, imediat după începutul pandemiei, însă nu a avut simptome grave. Prinţul afirmă că acum are anticorpi împotriva virusului.

Campania de vaccinare în masă a început de peste o săptămână în Marea Britanie. Personalul medical din prima linie, persoanele în vârstă de peste 80 de ani şi rezidenţii din casele de bătrâni sunt primii care primesc vaccinul.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...