Marea revenire. Simona Halep și-a găsit rapid partener de antrenament pentru Miami Open

Marea revenire. Simona Halep și-a găsit rapid partener de antrenament pentru Miami Open

După mai bine de un an și cinci luni în care nu a putut să joace, Simona Halep va reveni pe teren la Miami Open, turneu care va începe săptămâna viitoare. Odată cu reducerea suspendării, românca nu numai că poate juca, dar se și poate antrena pe terenurile acreditate de Federația Internațională de Tenis.

Simona Halep va simți din nou bucuria tenisului într-o săptămână. Foto EPA EFE

După suspendarea inițială dictată de ITIA, Simona Halep nu a avut voie să joace și nici chiar să fie prezentă în tribune la partide organizate sub tutela federației internaționale. Nici antrenamentele nu și-a le putut efectua pe anumite terenuri, însă coșmarul s-a încheiat pentru fostul număr 1 mondial. Acum, românca ar drepturi depline ca jucător de tenis și a decis să participe la Miami Open, chiar dacă deocamdată nu se pune problema unor rezultate răsunătoare.

Nu are nicio echipă în spate

La turneul american, Simona Halep va lua startul peste o săptămână, astfel că a revenit deja la antrenamente. Fără echipă în spate, sportiva și-a găsit rapid un partener de pregătire, antrenându-se alături de Alexandra Cadanțu-Igantik. Cele două au postat o poză împreună pe Instagram. Alexandra a avut și un mesaj pentru Halep, care i-a repostat poza: "Fericită să te văd din nou pe teren".

Simona Halep și Aleexandra Cadanțu, la antrenamente. Foto Instagram

Simona Halep și Aleexandra Cadanțu, la antrenamente. Foto Instagram

În privința antrenorului sunt șanse ca „Simo“ să reia colaborarea cu australianul Darren Cahill. „În acest moment, n-am o echipă, dar am câteva zile la dispoziţie să formez o echipă aşa cum îmi doresc eu. Au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren Cahill a fost specială şi alături de el am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu e exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg“.

Miami Open se va disputa în perioada 17-31 martie

Simona Halep va fi a 16-a jucătoare de pe tabloul principal al Miami Open care a câștigat un Grand Slam în carieră, un record stabilit de turneul din SUA. Alături de româncă, la competiție au mai primit invitații Emma Răducanu, Venus Williams și Caroline Wozniacki. Alte două jucătoare cu cel puțin un titlu de Mare Șlem în palmares, Angelique Kerber și Naomi Osaka vor participa în Florida grație clasamentului protejat. Pe lista supercampioanelor mai sunt Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Coco Gauff, Elena Rybakina, Marketa Vondrousova, Jelena Ostapenko, Barbora Krejcikova, Victoria Azarenka, Sofia Kenin și Sloane Stephens, toate admise pe tabloul principal grație clasamentului la zi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”