Mărfuri contrafăcute în valoare de peste 300.000 de lei, descoperite în Portul Constanţa

Mărfuri contrafăcute în valoare de peste 300.000 de lei, descoperite în Portul Constanţa

Poliţia de Frontieră a confiscat, în zona de sud a Portului Constanţa, articole vestimentare în valoare de peste 300.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, informează un comunicat de presă transmis vineri de Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit joi, într-un container sosit din China într-un terminal din zona de sud a Portului Constanţa, 9.396 articole vestimentare (fesuri) în valoare de 302.551 lei, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

"Marfa a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", se arată în comunicatul Gărzii de Coastă. AGERPRES / (AS - autor: Dan Mihăescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...