Maria Dragomiroiu, pusă la zid de fratele Mădălinei Manole: „Să spun să-i fie rușine? Mi-e greață!”

Maria Dragomiroiu, pusă la zid de fratele Mădălinei Manole: „Să spun să-i fie rușine? Mi-e greață!”

Marian Manole, fratele solistei Mădălina Manole, a reacționat după ce Maria Dragomiroiu a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea „40 de întrebări” prezentată de Denise Rifai. Artista a afirmat că Mădălina Manole știa că o să moară, crezând că este urmărită de un blestem din familie.

Fratele Mădălinei Manole, reacționează după declarațiile Mariei Dragomiroiu. Foto: Arhivă

Maria Dragomiroiu a afirmat că Mădălina Manole era o fire depresivă.

„Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin”, a declarat cântăreața în emisiunea prezentată de Denise Rifai.

În plus, interpreta de muzică populară a acuzat și familia acesteia că nu ar fi ajutat-o la timp pentru a evita tragedia.

Citește continuarea pe Click.ro !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…