Maria, studenta la Litere din Iaşi, a fost găsită după două săptămâni de la dispariţie în Republica Moldova

Maria, studenta la Litere din Iaşi, a fost găsită după două săptămâni de la dispariţie în Republica Moldova

Maria, studenta la Litere în vârstă de 20 de ani, din Iași, a fost găsită la două săptămâni după ce a fost dată dispărută.

Studenta de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, care a dispărut pe data de 9 mai, a fost găsită în cursul zilei de marţi, 23 mai, a anunțat poliția, conform Antena 3 .

Din primele informații, tânăra a fost găsită în Republica Moldova şi este în viaţă. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Totodată, mama tinerei declară că știe că fata este în viață, dar nu cunoaște detalii despre perioada în care Maria a fost dispărută de acasă. Studenta va ajunge la părinți după ce va fi audiată de poliție.

"E posibil să fi fost păcălită, să facă, să plece undeva. Din discuţiile noastre îmi dădeam seama că ea are o prea mare încredere în oameni.

Toţi au încercat să dea de Maria, dar nimic, nimic, nimic", spunea, în urmă cu o săptămână, Daniela Gheorghiu, mama Mariei.Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...